Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Ryze - Opinie i sugestia!

ubi5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co? Nitka idź!, osobiście się jaram, Ryze wróci do mety z pełną parą, plus ta mechanika ze stackami i wkroczeniem do akcji gdy idziemy dżunglą 3-4 stacki w dżungli i trafione q w TFie, miodzio

A co Wy sądzicie?

Opublikowano

Ikonki skilli fajne, ale najbardziej nie podoba mi się to że zrobili z Q skillshot. Ryze miał być prostą postacią dla początkujących, a Q będzie tylko utrudnieniem. Zagram po reworku, ale według mnie mogli sobie darować z tym Q.

Opublikowano

Ryze po reworku bedzie mial mechanike jak postac za 6300 IP, ciekawe czy zwieksza jego cene...

A tak oprocz tego, to calkiem fajnie sie zapowiada, mam nadzieje na jakis op skrypt L# do niego,

to moze zagram rankeda nim :P

­Keelah se'lai

Opublikowano

Skillshot jako Q Veigara sprawdziło się nawet nieźle, można zgarniać lepsze stacki (po 2 minionki). Teraz skillshot Q Ryżego. Nie będzie to już tak prosta postać dla newbie, jaką była x czasu temu. No ciekawie nawet, na pewno zagram po reworku ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Myślę że Ryż to mag z ogromnym potencjałem do czarowania dzięki swojej książce stał się potężnym bohaterem, myślę że wejdzie do metra i skączy na top5 mety, pozdrawiam :) 

Opublikowano

Zagrałem nim na PBE i musze przyznać, że w tf kosi równo. Po nastakowaniu pasywa Q ma 0.25 cooldown!!! Wyobraźcie sobie, że z full buildem jedno Q zadaje 700dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...