Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy powstaną pierwsze serwery MU S10?

Aydeeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się , że nie wyjdą :D 

Będą kosztować kupę kasy i na początku nikt ich nie kupi , a jak kupi to jakiś kiep z sianem ^^... 

Zapewne na samym początku będzie pobugowane strasznie i będzie 1000 patchy ! ;) 

Alę mogę się mylić :D

Pozdrawiam FranklyN

Opublikowano

Mnie zaciekawiła nowa postać o nazwie Grow Lancer pewnie będzie robił rozmiot jak Rage Fighter :D

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

No fajnie fajnie. Na pewno lepiej niż ten klocek 2x2 RF :D

Nie gadaj bo RF jest Całkiem dobry w sumie każda postać w Mu ma swój urok i każdą mi sie fajnie gra ^^

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Nie gadaj bo RF jest Całkiem dobry w sumie każda postać w Mu ma swój urok i każdą mi sie fajnie gra ^^

Ale mi chodzi tu o wygląd :P RF po prostu mi się nie podoba z wyglądu. Taki pudzianek. A Grow Lancer troche z ryja wygląda jakby była siostrą Summonerki :D

Opublikowano

Postać ma napierdalać a nie wyglądać

To zależy. Albo się gra by być najlepszym, albo po prostu dla przyjemności. Ja już nie mam tyle czasu na grę, aby mi tak zależało by wymiatać na serwerze i być najsilniejszy. Kiedy mam czas gram dla przyjemności, więc nie muszę ,,napierdalać" , tylko dobrze się przy tym bawić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wcale nie tak długo jak Wam się wydaje. Ale czy zrobimy to lepsze mam duże wątpliwości. 3/4 graczy MU lubią tą grafikę i chyba już ten helper(bot) mało nam się podobał (ale nie było sposobu na to  i tak Kamelkov.. zrobił super program) Chociaż już tam tylko jako doradca robię ciągle walczę żeby grafika została. Po co Wam następne WoW?

MU ma być MU a nie podróba WoW !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...