Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż konta - na co zwracać uwage

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeżeli sprzedam konto na epvp podając gościowi wszystkie dane typu login,hasło zmiana emaila na jego itd. To co jeżeli gościu po tym nie zapłaci kasy? Da rade łatwo odzyskać konto poprzez support? Jeżeli on odpowie że konto zostało sprzedane to mam szanse później dostać bana? Jak bezpiecznie sprzedać konto na epvp?

Opublikowano

Konto zawsze da się odzyskać, w tym celu piszesz do supportu i oni Ciebie zapytają rzeczy, które może znać tylko prawowity właściciel konta(czyli ty). np. kody z kart psc, za które kupowałeś RP, data zakupów, utworzenia konta i inne różne rzeczy.

Opublikowano

na tym epvp jestem nowy i nie mam zadnych pozytywów i ludzie mi nie ufają...mam podawac wszystko pierwszy i potem jak nie zapłacą to pisac do supportu po odzyskanie konta?

Opublikowano

na tym epvp jestem nowy i nie mam zadnych pozytywów i ludzie mi nie ufają...mam podawac wszystko pierwszy i potem jak nie zapłacą to pisac do supportu po odzyskanie konta?

Niby tak. Ale trochę może potrwać odzyskanie. Przygotuj sobie wszystkie potrzebne informacje do odzyskania konta.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Radze Ci pierwsze deale robic z kims kto ma same plusiki, i w zamian dostac tez pare dzieki czemu pozniej bedziesz mogl sprzedawac spokojniej.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Pomocnik
Opublikowano

Z odzyskaniem konta nie powinieneś mieć problemów, dla pewności spisz sobie daty w których kupowałeś rp, oraz jak masz kody psc to je zachowaj, bo to też sprawdzają ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...