Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dostalem perma prosze o pomoc ;/

miron83d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to możliwe ze za więcej jak jedno konto dostałem perma? proszę o pomoc bo w grze poznałem wiele fajnych osob i klany a już zalogowac się nie mogę, od suportu dostałem wiadomość ze sprawa została zamknieta i jej kontynuacja także będzie zamykana i w gruncie rzeczy niczego dowiedzieć się nie mogę. nigdy w tej grze nie oszukiwałem bo tego nie uznaje a perm za więcej jak jedno konto to chyba za surowa kara? jeżeli ktoś może pomoc mi wrocic do GRF z góry dzięki. ps jeżeli ktoś mnie kojarzyl to mój były nick w grze był to mironx, z góry dzięki za wszelka pomoc i pozdrawiam...

Opublikowano

Odpowiedź jest jasna.
Każde wszczęcie sprawy będzie szybko zamykane.
Poproś może kogoś, by dowiedział się czegokolwiek w Twojej sprawie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

WTF? Perm za multi konto? Ja co chwilę zakładam nowe konta żeby pozabijać słabszych z nudów i jeszcze nie mam perma xD

@ topic

Nic nie zrobisz, to jest ubi$oft...

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...