Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] /wb fill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy po skończeniu procesu /wb fill ukaże się na ekranie wiadomość o skończeniu ładawania się światu ?

mój border to 5000kratek

/wb fill wpisałem ok. 30min temu.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKalipBoss Nie pokaże się. Ale wpisz /tp (nick) 4999 70 4999­ i zobacz, czy jak pójdziesz na np. x:5001 to będzie pisać, że nie możesz.

Opublikowano

kurde, ale mniejwięcej ile to trwa ?, może dlapewności zostawić komputer na noc. A drugie pytanie. czy muszę być w grze (na serwerze) by /wb fill działał ? PS /wb fill wpisałem w chat nie w konsoli.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKalipBoss Powinno być do 10 sekund. Jeśli nie działa, spróbuj jeszcze raz. Jeżeli nie poskutkuje, zresetuj serwer.­

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKalipBoss Powinno być do 10 sekund. Jeśli nie działa, spróbuj jeszcze raz. Jeżeli nie poskutkuje, zresetuj serwer.­

Słucham?! 5K w 10 sekund? pojebał* cie chłopie.

@topic

Mi 3K kratek 20 minut trwało, wbijaj na spawna rób to jeszcze raz (awaryjnie), idź se z pokoju kawka herbatka te sprawy TV itp... wracasz i powinno być DONE :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...