Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Android i tworzenie konta GOOGLE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam telefon LG L9.

Zrobiłem HARD RESET i teraz pojawia sie ekran z tworzeniem konta Google. I tutaj zaczyna sie problem.. wciskam przycisk 'posiadam istniejące konto google' i loguje sie, po chwili znowu włącza sie ekran z prośbą o logowanie sie, lub tworzenie konta google. Próbowałem nawet zrobić nowe konto gmail i na nim zrobić nowe konto google. Po wpisaniu wszystkiego (hasło, nazwa użytkownika, pomocniczy adres e-mail, pytanie pomocnicze) włącza się ZNOWU ekran z prośbą o wybranie czy ma sie już konto google czy chce sie stworzyć nowe. To sie tak jakby wszystko zapętla, nie moge nic zrobić teraz z telefonem, nawet nie idzie włączyć tego pulpitu i wszystkiego tam...

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

A nie możesz pominąć? "Dodaj konto później"?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wifi mam włączone, robiłem konto na kompie, a logowałem sie w telefonie. Pominąć też nie moge, nawet nie ma takiego przycisku

:/ Co dalej? Potrzebuje pilnie telefon, na dzisiaj :/

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

A Freedoma nie używałeś?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Jest po hardresecie czyli czysty soft , jak widac ma tylko problem z zalogowaniem się właściwym na konto google które już posiada. 

Skoro wcześniej logowaleś się raczej normalnie na konto dlaczego nie zalogujesz się na to co było wcześniej, a ty uparcie chcesz zakładać nagle nowe konto ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No właśnie próbowałem sie zalogować na to konto co kiedyś tworzyłem, ale znowu się nie dało. Dlatego chciałem stworzyć TERAZ nowe konto, i stworzyłem, ale nie nic dalej sie nie pokazało..

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Z rootem w \etc\hosts dodajesz # przy: 74.125.93.113 android.clients.google.com i ma wyglądać # 74.125.93.113 android.clients.google.com

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

W jaki sposób mam to zrobić dokładnie? Nawet nie chce odczytać telefonu na kompie. Nawet nie mogę wejść na pulpit w telefonie

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Widzę, że nie znasz się na rzeczy, więc skoro telefon jest w takim stanie, a danych nie stracisz to wgraj nowy soft kdz.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Problem rozwiazany, wgralem nowego softa ( najpierw musialem wejśc w tryb download ). Zamknąć

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...