Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z ascii *help fast*

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego, co wyczytałam na stronie problem może leżeć albo w rozmiarze fontu, albo w samym foncie. Kiedy ustawiasz na stronie roizmiar fontu np 5, to zrób to również w programie tekstowym.

igNMhIy.png

Opublikowano

Z tego, co wyczytałam na stronie problem może leżeć albo w rozmiarze fontu, albo w samym foncie. Kiedy ustawiasz na stronie roizmiar fontu np 5, to zrób to również w programie tekstowym.

Co to jest ten font? Moge go ustawić w notatniku? :O

Opublikowano

Jak zmieniam czcionkę na tą samą to problem jest taki sam, tutaj chyba chodzi o rodzaj czcionki...

Opublikowano

Jak zmieniam czcionkę na tą samą to problem jest taki sam, tutaj chyba chodzi o rodzaj czcionki...

Z kodu źródłowego wyczytałam, że czcionka, jaka została użyta w wykreowaniu tego obrazka to Courier New. To jest domyślna czcionka w systemie windows. Spróbuj jej użyć, nie zapominając o odpowiednim rozmiarze.

igNMhIy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...