Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możeliwe że dostane bana za reporty ?

fishkill1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wymieniałem się z włascicielem  popularnego fanpage z cs go  skinami i w pewnym momencie o n się pomylił wybral 75kluczy dał mi je tak jak by za free bo niewybrał nic z mojego eq i Straszy mnie teraz że jak mu nie oddam to mnie cała grupa zreportuje i  dostane bana zaczym idą konsekwencje strace  cały swój dobytek nawet tego sporo jest i czy Przełożenie eqwipunku na 2 konto pomoże coś ? czy lepiej oddać mu to i mieć spokój  75kluczy na drodze nie leży ale nikogo nie okradłem poprostu przyfarciło mi się i wysłał mi oferte taką co o tym sądzicie ? 

Opublikowano

Może typo napisać do Valve jeśli odpowiednio zamaskował się przy przesyłaniu itemów i wtedy mu oddadzą, ale nie sądze. Możesz być spokojny.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Może typo napisać do Valve jeśli odpowiednio zamaskował się przy przesyłaniu itemów i wtedy mu oddadzą, ale nie sądze. Możesz być spokojny.

Jeżeli jest takim idiotą, żeby dać klucze za nic to wątpię że zamaskował się przy tym... :D

Zarobiłeś w luj kluczy grottolacje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...