Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platynowe ŚCIERWO! Jakie skrypty do dywizji "PLATYNA"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siemka! Tak jak w temacie potrzebuje jakichś dobrych skryptów dzięki, którym będę mógł coś ugrać w tej zasranej Platynie. Myślałem, że nie będę musiał korzystać ze skryptów, ale jednak niestety jest do tego zmuszony. A więc jakie skrypty jesteście w stanie mi polecić ? 

Dodam iż w Goldzie gra się o niebo lepiej :P zaś jeżeli chodzi o Platynę V to jest jakaś tragedia największe gówno na serwie. Dochodząc do Platyny miałem staty 25 Win do 5 Porażek natomiast teraz mam 30 win do 14 porażek jakaś masakra. 

Opublikowano

­Siemka! Tak jak w temacie potrzebuje jakichś dobrych skryptów dzięki, którym będę mógł coś ugrać w tej zasranej Platynie. Myślałem, że nie będę musiał korzystać ze skryptów, ale jednak niestety jest do tego zmuszony. A więc jakie skrypty jesteście w stanie mi polecić ? 

Dodam iż w Goldzie gra się o niebo lepiej :P zaś jeżeli chodzi o Platynę V to jest jakaś tragedia największe gówno na serwie. Dochodząc do Platyny miałem staty 25 Win do 5 Porażek natomiast teraz mam 30 win do 14 porażek jakaś masakra. 

Cassiopeia + huntera + evade + oracle + tracker + baseult3 + universal gank alert + mata view + mozg = challenger in one day

Opublikowano

Cassiopeia + huntera + evade + oracle + tracker + baseult3 + universal gank alert + mata view + mozg = challenger in one day

gdzie znajdę ten mózg?

Opublikowano

HAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAAHAHHAHAHAAHAHAHA

@AntyWarn

Napierdalaj Cassio i syndra, najlepsze w sumie postacie, Jinx tez fajna

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Ojjj to ty się jeszcze musisz duuuużo nauczyć.

@Miszczu pokaże jak miszczowsko trzeba czitować, co nie? ;3

Polecam Cassiopejkę, którą wykierujesz ALL meczyki bez używania czitów.

A jeżeli chodzi o czity, to weź dzidalkę i xNidalinoo i ciśniesz ;3­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Nie dziw się że spadasz, gra sama Cię sprowadzi do 50% winratio xD zacznie dobierać idiotów ze Ci najlepsze skrypty nie pomogą xD potem znów będzie win strike:) miałem to samo, polecam kate/jinx OKTW a jak się wkurwisz to TEEEMo xD

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Nie dziw się że spadasz, gra sama Cię sprowadzi do 50% winratio xD zacznie dobierać idiotów ze Ci najlepsze skrypty nie pomogą xD potem znów będzie win strike:) miałem to samo, polecam kate/jinx OKTW a jak się wkurwisz to TEEEMo xD

Własnie jestem na tym poziomie noobów. Wygrałem 9/10 Placementów po czym wrzuciło mnie do G2 elegancko do PV wszedłem gdzie zaczęła się mordęga sami debile itp.

­

Opublikowano

skoro masz dostep do full skryptow i nie mozesz "wykerowac" gry musisz grac bez myszki lub z wylaczonym monitorem.

mid cassio - hunter, xer - elxerath

adc - vayne mac ,draven fucking~
support - soraka, sona
krzaki - mumin od beavinga, WW 
top: vayne,, jax,jayce
+
oracle,evade,leveler,alert,tracker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...