Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon w cenie 1600 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar kupić nowy telefon za 1600 zł. Zastanawiałem się nad Sony Xperia z3 Compact, iPhone 5s, Lg G2, Samsung Galaxy S5. Moim obecnym telefonem jest Samsung Galaxy Note 3. Jaki telefon możecie jeszcze polecić ?

Opublikowano

Cześć, mam zamiar kupić nowy telefon za 1600 zł. Zastanawiałem się nad Sony Xperia z3 Compact, iPhone 5s, Lg G2, Samsung Galaxy S5. Moim obecnym telefonem jest Samsung Galaxy Note 3. Jaki telefon możecie jeszcze polecić ?

Masz Note 3? Nadal jest to świetny telefon, według mnie nie ma potrzeby zmiany. Jednakże w tej cenie dobre są LG G2, LG G3, Nexus 5, Xperia Z2.

#teams4bal

Opublikowano

Właśnie wiem Note 3 to bardzo świetny telefon ale potrzebuje mniejszego. LG G3 jest świetny znajoma ma również mi się podoba ale jakby był mniejszy po zmianie z 5.7 na 5.5 nie odczuł bym różnicy. Zastanawiam się najbardziej nad Z3 compact i iPhone 5s również nad Nokia lumia 930.

Pasjonat
Opublikowano

Zależy czego oczekujesz, bo android i ios to zupełnie inne światy. Podaj swoje kryteria.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...