Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL i kompletny freak

Protengos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka spraw. Jeśli brat ma już konto w LoLu, to drugiego raczej nie będzie potrzebował, więc prezent może być nie trafiony.

Na dodatek orginalny właściciel konta może je bardzo łatwo odzyskać, nawet jeśli zmienisz mail i hasło.

Ale jeśli już, to za takie konto 40-50zł wydaje się być w porządku ceną.

Jak brat potrafi grać i nie potrzebuje dywizji, to lepiej kupić to: http://www.mpcforum.pl/topic/1382518-konto-lol-za-skiny-csgo-lub-psc-50/

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja bym radził kupić bratu RP (PUNKTY ZA KTÓRE KUPUJE SIĘ SKINY ITP) 

Myśle że by był bardzo szczęśliwy 50zł około 2k rp za które może sobie kupić nawet 4 skiny z promocji 

A kont nie polecam raczej chyba że z emailem 

Opublikowano

konto w lolu ma. Coś się go tam wypytałem, gra na kontynencie Europejskim czy coś, lvl 30 i bronz 2 . Tak więc może mi ktoś doradzić, co było by dobrym prezentem związanym z tą grą, korzystając z wyżej wymienionych przeze mnie informacji ? 

Opublikowano

konto w lolu ma. Coś się go tam wypytałem, gra na kontynencie Europejskim czy coś, lvl 30 i bronz 2 . Tak więc może mi ktoś doradzić, co było by dobrym prezentem związanym z tą grą, korzystając z wyżej wymienionych przeze mnie informacji ? 

Jeśli ma już konto to kolejne będzie mu niepotrzebne. Szczególnie to, które chcesz mu kupić jest zdecydowanie wyżej w systemie rankingowym niż to jego więc Twój brat może mieć problem z dostosowaniem się do panującego poziomu w platynie. Takich rzeczy się raczej nie robi, bo co grę będzie niszczył grę innym 4 osobom.

Myślę, że opcja zakupienia dla brata RP będzie ok, kupi sobie jakiegoś skina czy coś, co mu się spodoba :)

Opublikowano

Tak jak reszta, doradzam Ci kupno RP za 50/60 PLN. Wyjdziesz na tym lepiej, bo może sobie Twój braciak kupić jakieś skiny do postaci, a konto nie zawsze jest trafionym pomysłem, bo potem zostałby określony mianem "boosted shi.t", tak więc lepiej kupić te RP :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ludzie.. Na co mu drugie konto? xD

Kup mu RP i do tego Refferale ( 5 sztuk kosztuje 7 zł na allegro, co to jest i z czym to się je, możesz mi się zapytać na PW, wszystko wyjaśnię). Dzięki temu dostanie 5k IP za co kupi ciekawe postacie, oraz 2 skórki do bohaterów ( jeśli ich nie posiada, to dostanie ich ze skórkami ). Resztę RP może wydać na swoje potrzeby.

Albo po prostu kup mu koszulkę z nazwą jego ulubionej linii czy coś takiego. 

Opublikowano

niech odinstaluje to gunwo puki moze to strasznie uzaleznia a potem nie ma sie dobrych ocen w szkole serio jak mu odinstalujesz lola to sie na pewno ucieszy :) 

Opublikowano

PSC najlepszy prezent urodzinowy do lola! Sprawdzone info, kup mu 20 zł albo 50 zł psc i będzie się cieszył.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Również uważam, że kupienie PSC byłoby dobrym pomysłem. 

Ewentualnie jakaś koszulka, sporo ich jest. Czy nawet opaska.

Jak to się mówi... Liczy się gest.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

BoostingIP/RP ,kup mu rpk'i albo usługę na jakiejś stronce na IP ,kupowanie tego konta w.w co podałeś to nie zbyt dobry pomyśl... tym bardziej że konto troszkę zawyżona cena... w tym przedziale znajdziesz nawet d5-d1 z postaciami i więcej ilości run za te 70 zł ok.... ,skinów nie ma.... w tym 2 free.... więc... ,kup mu rp lub usługę Boost'u ip :) poelga ona na tym ,że nabijają ci IP na koncie ,ale chyba najlepszym wyborem będzie rp :P

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...