Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy poszłaby mi gra CS:GO?

vCastir.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć
Jestem fanem gier, takich jak CS 1.6, CS Source i CS:GO
Ale że CS:GO teraz jest bardzo popularną grą, chciałbym się spytać czy gra poszłaby mi bez lagów, zacinek itp?
Ponieważ, nie chce wywalać pieniędzy na steamie, skoro gra by mi nie poszła.
Tak, wiem że mam słaby komputer - no ale cóż ;/
Choć mam nadzieje że gra będzie mi mocno lub średnio zacinać ( nie pójdzie mi gładko ) to chce was o to spytać.
Aha, i jeżeli ktoś chce uzyskać najlepszą odpowiedź, musi mi podać link do sprzętu który muszę wymienić, a żeby mi poszedł.
Czyli jak będę miał za mało GB ram, poproszę o link do kupna odpowiedniej ilości GB ram.
A jak będzie nieprawidłowa karta graficzna, to proszę do linka z dobrą kartą graficzną by gra szła mi płynnie.

Chodzi mi tylko o to, by grało mi się dobrze, bez ścinek i lagów.
Pozdrawiam, i czekam na odpowiedź.

Processor | Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
Video Card | Intel® G41 Express Chipset Memory 2.0 GB
Operating System | Microsoft Windows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (build 2600)

Memory |2.0 GB

PS: Zapomniałem wspomnąć, że chciałbym siędowiedzieć jak będzie się grało na moim sprzęcie czyli np. Z DUŻYMI LAGAMI lub Z MAŁYMI, ŚREDNIMI lub bez.
Proszę także by sprzęt do którego podacie link będzie jak najtańszy by tylko gra płynnie chodziła, nie żeby do tego weszło by mi kilka gier, bo czym lepsza tym droższa a kieszonkowego niestety nie mam ;p

@Edit

5120514749178281372145.png

Opublikowano

Procek może być , ale masz zintegrowaną grafę , która na płynną rozgrywkę ci nie pozwoli .

Nie podałeś ramu .

Jakby co , podaj budżet na grafę .

No i jak będziemy wybierać ci grafikę , to podaj nam model i nazwę zasilacza .

J9rrz3v.png

Opublikowano

Procek może być , ale masz zintegrowaną grafę , która na płynną rozgrywkę ci nie pozwoli .

Nie podałeś ramu .

Jakby co , podaj budżet na grafę .

No i jak będziemy wybierać ci grafikę , to podaj nam model i nazwę zasilacza .

@1361622928-U485574.pngRadosnyTv

Już podałem, i proszę o zapoznanie się z całym tematem.

Czyli chce się dowiedzieć także czy gra będzie mi chodziła ŚREDNIO BARDZO MOCNE LAGI, lub lekkie lagi ( coś w tym stylu )

I czy opłaca się na mój sprzet kupić CS:GO lub zainwestować w karte graficzną ( Daje NAJ i + za podanie linka do odpowiedniego sprzętu na który mam pozbierać ;) )

Opublikowano

Gra będzie niegrywalna, satysfakcjonuję Cię taka odpowiedź?

@TroLLu

Tak ;)

Teraz tylko czekam na osobę która mi poda link do kupna sprzętu, dzięki której mi pójdzie CS:GO - tej oczywiście dam naj.

Pozdrawiam - Ty już dostałeś + ;)

Opublikowano

Zasilacz do wymiany, budżet?

Dowolny, na starcie zawsze mam 0 bo nie mam na co zbierac, gdy ktos poda mi sprzet ktory mam kupic zaczne zbierac, a wiec jestem gotowy na wszystko ;)

Opublikowano

Jesteś fanem gry której nie masz  :rolleyes:

nie pójdzie.

Choć mam nadzieje że gra będzie mi mocno lub średnio zacinać

Okeeeejjjjjjjjjj...

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...