Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Island World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Edit Problem w island world gdy chce usunac wyspe pisze /island delete i potem /is delete a wyskakuje mi taki komunikat An internal error occurred while attempting to perform this command i nie potwierdziles usuniecia wyspy.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Przeładuj serwer, powinno zadziałać. Upewnij się że pusty świat nazywa się "IslandWorld" (bez ")

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Możesz napisać co zmieniałeś, że wywala taki błąd.

Przyczyną może być zmiana świata, a domyślna do IslandWorld, tworząca się pod instalacji pluginu w głównym folderze.

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Opublikowano

Przeładuj serwer, powinno zadziałać. Upewnij się że pusty świat nazywa się "IslandWorld" (bez ")

Zrobiłem restart i nic. Tak tworze świat /mvcreate IslandWorld normal -g CleanroomGenerator:.200,water lub /mvcreate IslandWorld normal -g CleanroomGenerator:. i nic.

Możesz napisać co zmieniałeś, że wywala taki błąd.

Przyczyną może być zmiana świata, a domyślna do IslandWorld, tworząca się pod instalacji pluginu w głównym folderze.

Nic nie konfigurowałem wgrałem czysty plugin z bukkita.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

Opublikowano

Usuń folder konfiguracyjny z IslandWorld. Stwórz świat np wyspy, przeładuj serwer, w konfigu islandworld w linijce gdzie masz świat (one są 2) wpisz świat wyspy.

Przeładuj serwer i zobacz czy działa

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Juz zadzialalo stworzylem odnowa swiat dalem reload i zadzialalo ale teraz mam kolejny problem: Problem w island world gdy chce usunac wyspe pisze /island delete i potem /is delete a wyskakuje mi taki komunikat An internal error occurred while attempting to perform this command i nie potwierdziles usuniecia wyspy.

Serwer Na Modach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...