Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rynek steam - 200 przedmiotów.

nerff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio sprzedałem na steam więcej niż 200 przedmiotów w ciągu roku i teraz mam coś takiego: http://scr.hu/4nf7/q6s69

Jeżeli w tych informacjach do weryfikacji danych podam fejkowe imie nazwisko adres itp to może coś być? Bo nie chce podać prawdziwych danych osobowych, a potrzebuje sprzedać pare skinów na steam, bo chce zakupić gta V 

Opublikowano

Wpisz prawdziwe albo takie żebyś pamientał 

Poza tym  to nie rozumiem w związku z rynkiem steam jest teraz bardzo dużo ograniczeń w csie trzeba czekać tydzien żeby coś sprzedać 

ta twoja blokada Nie pozwalają się dorobić człowiekowi :D

Opublikowano

Wpisz prawdziwe albo takie żebyś pamientał 

Poza tym  to nie rozumiem w związku z rynkiem steam jest teraz bardzo dużo ograniczeń w csie trzeba czekać tydzien żeby coś sprzedać 

ta twoja blokada Nie pozwalają się dorobić człowiekowi :D

Tak mi się wydaje, że ta blokada jest związana z podatkiem, ale mogę się mylić. Imie i nazwisko mogę podać, ale adresu zbytnio nie chce żeby mi jakieś listy przychodziły -_-

Opublikowano

Tak mi się wydaje, że ta blokada jest związana z podatkiem, ale mogę się mylić. Imie i nazwisko mogę podać, ale adresu zbytnio nie chce żeby mi jakieś listy przychodziły -_-

Nic ci nie będzie przychodzić... To steam a nie jakaś spamiąca platforma 

Ja podałem prawdziwe i nic mi nie przychodzi 

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...