Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za base ult3 można dostać bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, BaseUlta widac perfidnie...

jak wracasz w krzakach bez wiziji (enemy) i dostajesz ulta na twarz 0.000001s po powrocie,

to jest cos nie tak... 

a jesli to sie powtorzy w grze z 3-4 razy to juz wiadomo na 100%, gosc do odstrzalu po paru takich grach....

­Keelah se'lai

Opublikowano

Jak w temacie

Za każdego scripta można dostać bana, jednak ja Ci powiem że ja używam na smurfie codziennie BaseUlt i Evadee i exploity, w dodatku sam nagrałem filmik jak używam L# i wysłałem na siebie report, żeby było śmiesznie do dzisiaj bana nie mam. Z tego co widzę Riot już tak nie zwraca uwagi na to że masz cheaty, tylko bardziej na to że piszesz o nich.

Takie jest moje zdanie na ten temat :)

Opublikowano

Ja uważam base ult3 już przez 30 gier i tylko raz cassio dodgujaca wszystko pisała Jinx scripts itp. Czy riot może wykryć to że widzę recall przeciwnika?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Za wszystko możesz dostać bana.... ,tym bardziej że ten skrypt korzysta z pewnego exploitu....

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Każdy program trzeci jest banowany a szczególnie to exploity ;D jak ktoś cię przyłapie to wyrwiesz bana i tyle.

qjk9NlL.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Śmiech na sali z ludzi, którzy piszą, że można dostać bana za normalne skrypty. Pls jełopy... A co do Twojego pytania jest nawet podpięty temat.

Opublikowano

Grałem kiedyś bo dłuższej przerwie 2 rankedy jinx z bejsultem i kilka dni pózniej perm.Ale wtedy był większy ban wave że nawet jodus przepraszał że nie wykrył jakieś luki w mini patchu to może przez to.Ale tak czy siak nie grałbym na bejsulcie zbyt perfidny skrypt. 

Opublikowano

Śmiech na sali z ludzi, którzy piszą, że można dostać bana za normalne skrypty. Pls jełopy... A co do Twojego pytania jest nawet podpięty temat.

Skrypt ...to skrypt ....nothing else

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jako iż jest to exploit, tak można dostać bana, wystarczy jak ktoś to nagra i wyśle ticket. [ chociaż ja raz na tym zagrałem z 20 gier i nic ]

Sprostowanie:

Wykorzystuje exploit recalltracker

Ludzie, to wy się nie znacie, wyślijcie filmik ze swoim kontem jak używacie baseulta, najlepiej 3-4 razy, gwarantuję perma.

Opublikowano

@Authentic1908

Kolega wyzej ma racje, nie ma banów za skrypty. Bany są za injectowanie programów trzecich. Ale exploity to juz inna sprawa, bo to przeciez widac... (tez bannable, i raczej najbardziej ryzykowne)

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Od miesięcy używam,ze 10 osób pisało że script ale Bana jak nie było tak nie ma. Na smerfie grałem sobie na exploicie siona i po za zabawą nic nie ma.

Obserwuj mini patche bo przez nie lecą bany

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...