Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Czy wersję pudełkową można podpiąć pod steam?

N3ST0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zamierzam kupić GTA V w wersji pudełkowej, ale czy będzie można przypisać grę do STEAM?

W jakim sklepie internetowym sami kupowaliście i może go polecić również mi? 

I ostatnie pytanie lepiej kupić GTA V przed premierą czy poczekać trochę i po premierze? 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Wersji pudełkowej nie da się przypisać na steam. Kiedyś opłacało się kupić w Move, bo mieli na prawdę tanio. Ja bym poczekał parę dni na testy optymalizacji, żeby wiedzieć czy gra mi pójdzie. :)

Opublikowano

Tak wtrącę się do pytania. Czy w dniu premiery na STEAM GTA V będzie tańsze ?

Nie, możesz liczyć co najwyżej na jakieś wyprzedaże, ale GTAV jest tak rozchwytywanym produktem, że najprędzej to pewnie za kilka miesięcy będzie jakaś obniżka cenowa.

Cześć.

Zamierzam kupić GTA V w wersji pudełkowej, ale czy będzie można przypisać grę do STEAM?

W jakim sklepie internetowym sami kupowaliście i może go polecić również mi? 

I ostatnie pytanie lepiej kupić GTA V przed premierą czy poczekać trochę i po premierze? 

1. Można ręcznie, ale wtedy nie masz osiągnięć itp.

2. muve.pl, ze zniżką zapłaciłem 149zł, niestety promocja już się skończyła

3. to zależy tylko od Ciebie, gra przed czy po premierze się przecież nie zmieni. Jedynym plusem jest to, że po premierze może być mniej błędów i problemów. 

Opublikowano

Witam ponownie, żeby nie otwierać nowego tematu zadam kilka pytań.

Jest już właściwie po premierze, warto kupować czy czekać jeszcze chwile? Chodzi mi o bugi, czy są i optymalizację czy jest dobra. 

Szkoda, że nie można przypisać pudełkowej wersji do STEAM. Zastanawiałem się czy nie kupić CD-KEY'a na STEAM'a i dokupić jakby wersję pudełkową bez klucza, żeby stała na półce i z drugiej strony mniej do pobierania :)

185241494535326637230.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...