Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co i jak z Gunzem?

r0yal3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak,widziałem na YT(dla niekapujących Youtube) filmiki o tej grze i mnie bardzo zainteresowała.Zrobiłem ten temat żeby ktoś mi napisał co i jak abym mogł pograc,np skąd mam ściągnąc,co mam zrobic itd.Ten temat po pomocy można i przykleic aby każdy kto w niego wejdzie już wiedział skąd pobrac itd.

Z góry dzięki.

Fan Battlefield Bad Company 2!

Chcesz pograć? Napisz - 6634424

Dzwoń - szopekxd13

Uczeń
Opublikowano

Wiec Tak Jest To gra Mmofps caly opis gry mozna przeczytac tutaj: http://www.cda.pl/gry/gunz.php jest tu tez download (ja z tad sciagalem) kiedy sciagniemy gre nalezy zrobic konto: gunz.ijji.com

Jesli chcesz wiedziec wiecej o tej grze : Profesje,Bronie itd...zajzyj tutaj : www.gunz.pl

I tak kiedy wlaczamy ta gre przekierowuje nas na strone glowna gunza klikamy Play Live (czy jakos tak taki pomaranczowy przycisk) gdzie wpisujemy pasy po czym znowu nas odsyla do strony glownej znowu klikamy play live i ....gramy xP

Jak cos moj nick: GringoPL

www.redtube.com - Miejsce dla ludzi z pasją...

Bede pisał jak mi sie Podoba!

Knight Onilne:179a2ac435897471d96ef5073d72ff15f.1.gif

Opublikowano

7. Pytania dotyczące gry piszemy TYLKO w przyklejonym temacie "Pytania, problemy, prośby."

Jak ktoś będzie chciał ściągnąć gunza to wejdzie na google.pl, a jak jest na tyle głupi, że sobię z tym nie poradzi to ma problem, jednego nooba w gunzie mniej. 20%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...