Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana w cs go, nie otrzymałem pieniędzy na paypal

stasiuuuu2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam!

Ostatnio wymieniłem się gut za 40 euro paypalem.

Na moje konto paypal dostalem taka wiadomość(ss)
Oddałem mu nóż lecz nie dostałem jeszcze pieniędzy na moje konto i nie wiem co robić , mineło juz okolo 15 godzin.

Nie wiem co z tym zrobić 

PS. Jest to raczej złe miejsce na umieszczenie posta

Opublikowano

Moge to gdzieś zglosic ?

Możesz spróbować pisać do Supportu Steam, ale nie wiem czy oni pomogą. W regulaminie jest napisane, że nie wolno sprzedawać itemów za realne pieniądze poprzez np PayPal czy Allegro. Możesz jeszcze spróbować pisać do kupującego.

Opublikowano

Moge to gdzieś zglosic ?

Nie, nie możesz. Transakcja została przeprowadzona z twojego IP, więc support Ci nie odda twojego itemu. Na przyszłość, zapoznaj się z działaniem paypal'a... Bo sposób, w który zostałeś oszukany jest chyba najpowszechniejszy, pomimo tego, że wystarczy przeczytać, że jest to faktura, która nie została opłacone...

Możesz spróbować pisać do Supportu Steam, ale nie wiem czy oni pomogą. W regulaminie jest napisane, że nie wolno sprzedawać itemów za realne pieniądze poprzez np PayPal czy Allegro. Możesz jeszcze spróbować pisać do kupującego.

Support nie pomoże. Kupujący ma mu oddać skina? xD Śmieszne. Stracił go przez swoją własną głupotę.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Mnie też tak chciał gościu oszukac to powiedziałem, jak zobaczę w saldzie pieniądze wtedy dam mu nóż ;) co prawda dał ten rachunek potem powiedział, że rezygnuje xD takich to tępić śmieci

Jeszcze wcześniej gościu chciał na policje iść z tym, że nie dałem mu noża bo wysłał mi fakturę xD to powiedziałem, że ja z tym pójdę i zablokował mnie na steam :D

Opublikowano

Mnie tak z 25-30 razy chcieli oszukać. Ttzeba ogarnąć przed trade'owaniem jak mogą Ciebie oszukać. Działanie PayPala też było ogarnąc ;d...

Nic z tym nie zrobisz. Zostałeś po prostu oszukany.

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...