Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas między strzalami z m4a1s

Krayter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam myszke blooedy r3 i chcialbym napisac do niej makro norecoil. Mam jeden problrm, gdyz nie wiem co ile milisekund bron oddaje strzal przy full auto. Zna ktos? :D

interesowalyby mnie raczej wartosci z praktyki a nie wikipedi.

Opublikowano

Wystarczy odblokować core i masz gotowe macro. Nie ma sensu ustawiać tego ręcznie. Tak btw. bezprzewodowa myszka do cs'a się nie nadaje (o ile to jest wersja bezprzewodowa, bo są dwie :P), wyrzuciłeś pieniądze w błoto.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Shazzy, nie zgadzam się sa myszki z odswiezaniem 1ms przykład? Razer mamba elite, sam ją posiadam i posiada jedynie 1ms odświezania... działa i na kablu i bezprzewodowo

jezeli jest poniżej 100zl sprawdz parametry jej najlepiej..

A gdy na kablu to sprawdz moze sterowniki zrób testy w autoclickerze itp

Pomogłem? Kliknij c3FDAIn.png

Opublikowano

Właśnie odblokowałem core. Musiałem się rejestrować na ruskich stronach ale było warto. 30sekund roboty i odblokowany core. Gdzie znajde te gotowe macra?

Nie jestem pewny czy będą działać bo mam dość nietypowa rodziałke. 1440x900. 

Nie zgadzam się, że bezprzewodowe są słabe. Gram w cs-a codziennie, na tej myszce mam już 1000h i puki co jest coraz lepiej. Cisnę wszystkich jak leci.

Opublikowano

Właśnie odblokowałem core. Musiałem się rejestrować na ruskich stronach ale było warto. 30sekund roboty i odblokowany core. Gdzie znajde te gotowe macra?

Nie jestem pewny czy będą działać bo mam dość nietypowa rodziałke. 1440x900. 

Nie zgadzam się, że bezprzewodowe są słabe. Gram w cs-a codziennie, na tej myszce mam już 1000h i puki co jest coraz lepiej. Cisnę wszystkich jak leci.

Skoro wszystkich ciśniesz to po co masz cheatować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...