Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon w jakiejś sieci do sprzedania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Lada dzień mam koniec umowy z plusem i jakoś niezbyt już mnie zachęcają do pozostania w tej sieci. Słabe promocje, telefony drogie, więc nie ma to zbytnio sensu. Pomyślałem, że przeniosę się do play albo t-mobile (orange to porażka ^^ ), jako przekładający numer z innej sieci i wezmę jakiś telefon w jakimś niezbyt wysokim abonamencie dopłacę do niego (300zł myślę, że starczy, bo za około tyle mogę sprzedać swój aktualny telefon) sprzedam go w jakimś komisie lub na internetach jako nowy i kupie sobie coś lepszego niż jakiś syfiasty samsung ^^ Pytanie teraz. W której sieci wykonać taki myk i jaki telefon wybrać ? Chcę coś na nim zarobić oraz sprzedać szybko żeby nie było problemów, że ktoś tego nie kupi. Na moje jak bym wziął tego S5 albo S4 by było dobrze bo mogę sprzedać za około 1,500zł i to szybko bo ludzie to coś kupują ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...