Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wwww

RotimasI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze swojej strony - polecam. 

Mają sporo dobrych opinii i także sam korzystałem z ich usług i zawsze otrzymywałem skina. 

Także no polecam. 

@Shazzy 

Nie wiem jak Ty, fakt kontakt zerowy ale jeszcze ani razu od kilku tygodni nie zostałem oszukany (a zamawiam regularnie co 2-3 dni) 

Opublikowano

Odradzam kupowania na tej stronie, często oszustwa i zerowy kontakt. Polecam za to SkinMarket.pl

Sam kupuje regularnie, i administracja ZAWSZE odpisuje, czy to na maila czy na FP. Więc przytocz może bardziej swoją historie? Bo ja chciałbym poznać rzetelne opinie innych użytkowników, a nie jakiegoś 'randoma', pokaż dowód, że coś zamówiłeś... A nie rzucasz coś na strone, bo ja to samo moge Ci powiedziec o skinmarkecie i ich 'losowaniu' skinów, i pokazać jak ono wygląda(itemy masowo kupowane na konta i rozdawane, głównie takie po 0.05$)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ze swojej strony - polecam. 

Mają sporo dobrych opinii i także sam korzystałem z ich usług i zawsze otrzymywałem skina. 

Także no polecam. 

@Shazzy 

Nie wiem jak Ty, fakt kontakt zerowy ale jeszcze ani razu od kilku tygodni nie zostałem oszukany (a zamawiam regularnie co 2-3 dni) 

Sam kupuje regularnie, i administracja ZAWSZE odpisuje, czy to na maila czy na FP. Więc przytocz może bardziej swoją historie? Bo ja chciałbym poznać rzetelne opinie innych użytkowników, a nie jakiegoś 'randoma', pokaż dowód, że coś zamówiłeś... A nie rzucasz coś na strone, bo ja to samo moge Ci powiedziec o skinmarkecie i ich 'losowaniu' skinów, i pokazać jak ono wygląda(itemy masowo kupowane na konta i rozdawane, głównie takie po 0.05$)

Zamawiałem tam ok. 2 miesiące temu, 3 skiny i nadal na nie czekam. Dowodu nie mam bo najwidoczniej mają nową bazę użytkowników. Co też jest dość śmieszne, bo kto normalny by usuwał ileś tam tyś użytkowników.

b_560_95_1.png

Opublikowano

@RotimasI skoro tam zamawiasz to dlaczego o takie rzeczy wypytujesz?

Bo widać, że to perfidna reklama :D

Autor nawet udawać nie umie.. Info ze stronki:

Administratorzy:

Rotimas – Pomysłodawca projektu i zapalony gracz CS:GO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...