Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny lepsze dropienie czy robienie kontraktów?

koszata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! ostatnio otworzyłem parę skrzynek w cs go i nic specjalnego mi nie wydropiło.Wymyśliłem coś jednak niewiem czy jest to opłacalne, a mianowicie : Kupowanie skinów na rynku po 0.05 centów (Battle-scarred) i wymienianie ich w kontraktach na coraz lepsze skiny. Proszę o odpowiedź :rolleyes: . (Jeśli popełniłem błędy orto. to sorry)  

Opublikowano

Aktualnie bardziej się opłaca kupować skiny ze statrakiem za SMS (wychodzi na to samo, a nawet czasem taniej) i wtedy rozbić z nich kontrakty.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Aktualnie bardziej się opłaca kupować skiny ze statrakiem za SMS (wychodzi na to samo, a nawet czasem taniej) i wtedy rozbić z nich kontrakty.

Broni ze statrakiem nie da się wymienić w kontrakcie. :)

#edit

Niestety nigdy nie wczytuje się zbytnio w aktualizacje, bo mnie zbytnio nie obchodzą. :D 

Przepraszam za wprowadzanie w błąd. :v 

Opublikowano

Widzę że masz zerową wiedzę na temat CS'a i kontraktów. 

Broni ze statrakiem nie da się wymienić w kontrakcie. :)

Da się od ostatniego update'u.

Opublikowano

Nie opłaca Ci się robić kontraktów ze skinami za 10 centów. Zacznij wymieniać się na stronie csgolounge, bo na niej lepiej wyjdziesz, niż na kontraktach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...