Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info o Battlefield Bad Company 3.

MrTercio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo tylko tyle ze ekipa od BC2 nie poszla w odstawke. Juz nie raz developerzy dawali jakies hinty ze mozliwe iz bedzie czy ze nawet powstaje BC3 ale to czy BC3 bedzie czy nie to tylko czas pokaze lecz biorac pod uwage jak bardzo gracze BFa chcieliby zobaczyc kolejna odslone jak najbardziej stawialbym na to ze BC3 w przyszlosci sie pojawi. Lecz na pewno nie nastapi to za szybko bo nastepny BF jaki wyjdzie to bedzie ze tak powiem pelnoprawny BF a nie jak Hardline, taki jakby filler wiec BC3 najwczesniej bym sie spodziewal Q4 2017 biorac po uwage to ze nastepny BF wychodzi jak dobrze pamietam Q3 2016. A trzeba miec na uwadze to ze BC to seria tez tak jakby poboczna i nie zalicza sie do pelnoprawnych BF'ow nawet jezeli wiele ludzi uwaza ja za najlepsza.

Opublikowano

"Marka Bad Company jest czymś, co kochamy. Mi osobiście jest bardzo bliska, ponieważ nad nią pracowałem. Obecnie nie mamy żadnych informacji na temat kontynuacji Bad Company, więc nie mogę powiedzieć wam nic o tej marce- DICE nigdy jednak nie zabija czegoś co jest świetne. Tym ostatnim stwierdzeniem z pewnością rozbudził nadzieje graczy, że studio do Bad Company jeszcze powróci.

Możliwe, że coś z tego będzie, lecz to była wypowiedź przed wypuszczeniem Bf'a 4. Jeśli wierzyć tym co piszą na różnych forach, to w pewnym momencie

powstanie :)

­

1357577137-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...