Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie Shiro2.

BiCappy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo ! Mam pytanie związane z niemieckim serwerem prywatnym - Shiro2. Zrobiłem tam całkiem dobre konto, full perf EQ itd, ale zrobiłem sobie przerwę od serwera (2 miesiące). Konto mam wyczyszczone do zera - 0 yang, żadnych itemków (nawet potków), a depo (standardowe hasło 000000) jest pełne nic nie zniknęło, choć też jest sporo wartościowych itemków. Do konta passy miał tylko mój kumpel z którym znam się kilka lat i mu ufam więc nie ma możliwości, żeby to on mnie okradł. Wiem, że był JEDEN patch (IV strony EQ), pobrałem patcha zainstalowałem, ale dalej konto mam wyczyszczone. Nie orientuję się kompletnie w języku niemieckim dlatego pytam. Nie ma możliwości, żeby ktoś odgadł hasło ponieważ były tam małe i duże znaki, znaki specjalne i liczby, nie były to słowa tylko przypadkowe znaki. Może były jakieś patche (tak jak na globalu - fuzja, że eq trzeba było odebrać ze stronki). Jeśli wiecie co mogło się stać to pisać. Jeszcze jedno - Mój kumpel też stracił caluśkie EQ ze wszystkich kont (także miał przerwę). Dzięki za pomoc ! :)

beV5mzZ.png

Opublikowano

Jezeli to nie wina cofek, bledow serwera to jedynym racjonalnym wyjasnieniem jest Twoj kumpel.

Pasjonat
Opublikowano

Jeśli jest w miarę ogarnięta administracja to z nimi się skontaktuj i problem wyjaśnij.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Ktoś Cię okradł, ale to nie znajomy, więc spokojnie. Miałem taki sam problemik i niestety, eq wyczyszczone do 0...

Tylko najśmieszniejsze jest to, że nawet red potki ukradli xD, a eq z depo nie zniknęło, a było tam sporo wartych itemkow.

Jeśli jest w miarę ogarnięta administracja to z nimi się skontaktuj i problem wyjaśnij.

Problem jest w tym, że jest to niemiecki serwer, a ja z niemieckiego to byle zdać :)

beV5mzZ.png

Opublikowano

Tylko najśmieszniejsze jest to, że nawet red potki ukradli xD, a eq z depo nie zniknęło, a było tam sporo wartych itemkow.

Problem jest w tym, że jest to niemiecki serwer, a ja z niemieckiego to byle zdać :)

Albo jakaś cofka, albo po prostu znika eq. Mi tak samo sie stało, eq w dozo zostało ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...