Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż kont w LoLu

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam, chciałbym wiedzieć czy nadal ludzie sprzedają konta do LoL'a i czy się sprzedają? Moje pytanie czy najlepiej zaopatrzyć się na epvp i czy jest to banable? Mam kilka smurfów, które mi tylko przeszkadzają, a dodatkowe grosze się zawsze przydadzą na paypalu. Dzięki za pomoc.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nadal kupują, Riot nic z tym nie robi, chyba że mają dowody ;)

Na epvp na luzie sprzedasz konto, często tam kupują.

Pozdrawiam.

Kont nie potrzebuje, a myśle że kasa może za nie być. Na co musze patrzeć czy sprzedaży? Zakryć wszystko?

Opublikowano

Nick zakryj przede wszystkim i championy, którymi grałeś(histora z rankedów na profilu) pokaż dywizje, championy, skiny i ikonki. ;)

Muszę od razu podać cene konta czy zostawić userom oferty?

Opublikowano

Muszę od razu podać cene konta czy zostawić userom oferty?

To już raczej zależy od Ciebie. Ja bym wolał najpierw poradzić się innych i takowe konto wycenić, a następnie wystawić za odpowiednią cenę na epvp. Na wycenach się nie znam, więc... :D

Rekrut
Opublikowano

konta w lolu nie są nic warte, konto w platynie 30zł boosting do platyny 300zł... ludzie wolą mieć swoja założone konto i wkładać w nie pieniądze niż mieć czyjeś i grać bez pewności czy tamta osoba nie napisze do supportu i sobie nie odzyska konta. Chcesz to sprzedaj ale na kokosy nie licz.

Opublikowano

Dywizje polecam zakryć. Co do ceny, napisz, że czekasz na propozycje. Może, a nóż widelec uda ci się wynegocjować więcej niż byś się spodziewał ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...