Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto - kradzież

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś ukradł mojego konto pod moją nieobecność, tzn nie używałem tego konta gdyż nie miałem czasu.

I teraz na to konto został nałożony ban to mam szansę jakoś odzyskać to konto? Bo nie zostało zbanowane z mojej winy tylko ewidentnie jakiś złodziej do tego dopuścił. 

Konto posiadało ok. 60 skinów wiec trochę szkoda.

Opublikowano

Szansa na odbanowanie przez RIOT jest bardzo znikoma.

Ale zawsze możesz spróbować do nich napisać i wytłumaczyć dokładnie. Do angielskiego supportu.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Szansa na odbanowanie przez RIOT jest bardzo znikoma.

Ale zawsze możesz spróbować do nich napisać i wytłumaczyć dokładnie. Do angielskiego supportu.

Dlaczego do angielskiego?

Opublikowano

Dlaczego do angielskiego?

Angielski support szybciej Ci odpisze i masz większą szansę, że rozwiążą Twój problem. Łatwo dojść do tego, kto używał konta.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Mi złodziej włamał się na konto i odzyskałam mimo,że napisałam do polskiego supportu to po 5 dniach konto odzyskałam.Trzeba im podać tylko takie informacje <mi tak napisali> plus oczywiście też tam wcześniej podałam wzór na to:

Witaj,

Dzięki za przesłanie tych informacji. Abym mógł kontynuować proces odzyskiwania tego konta, będę potrzebował jeszcze kilku informacji. Podaj mi proszę jak najwięcej z poniższych:

- Pierwszych pięciu bohaterów kupionych przez Ciebie na tym koncie:
- Pierwszy przedmiot kupiony za RP:
- Lista przynajmniej 5 przywoływaczy których zaprosiłeś do gry:
- Lista przynajmniej 5 przywoływaczy na Twojej liście znajomych:
- Jacykolwiek inni znajomi lub członkowie rodziny którzy mają dostęp do konta:
- Czy jesteś oryginalnym Twórcą tego konta?
- Czy masz jakieś dodatkowe/zapasowe konta?
- Czy utraciłeś kiedykolwiek dostęp do Twojego konta pocztowego?

Opublikowano

Ten wzór od razu podałem z odpowiedziami im w pierwszym mailu. 
Nie śpieszy mi się by je odzyskać, chce wiedzieć czy wgl mi się uda. 

Opublikowano

Do polskiego nie masz co pisać. Mi odpowiedzieli tak: "Niestety, nie ma możliwości na odblokowanie tego konta. Na Tobie spoczywała odpowiedzialność za wszelkie akcje podjęte na tym koncie i decyzja ta nie podlega zmianie. "

rias_gremory_signature_by_darkade22-d7cu9xi.png
Opublikowano

Ktoś mógł by mi napisać formułkę? Nie to że nie umiem angielskiego lecz nie ufam sobie, nie chce zrobić jakiś błędów przez które cała sytuacja była by dla nich nie zrozumiała. 

Używałem konta na jesieni tametego roku. Następnie przestałem grać gdyż nie miałem czasu. A teraz konto jest zbanowane i nie mam do niego dostępu. 
Konto na pewno było zbanowane z przyczyn osób drugich które się do tego przyczyniły.

Opublikowano

Ok już sobie poradziłem, jak na razie polski support odpisał że na koncie był wykorzystany jakiś błąd w grze. I dlatego konto dostało blokade na zawsze.

Opublikowano

Ok już sobie poradziłem, jak na razie polski support odpisał że na koncie był wykorzystany jakiś błąd w grze. I dlatego konto dostało blokade na zawsze.

Ciekaw jestem jaki bug. Czyżby ten ze Sionem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...