Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spawn na serwer NetherSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spawny w internecie są udostępniane do korzystania/inspiracji. Przy wykorzystywaniu ich publicznie etyka wymaga podania autora i źródła.

Myślę, że taki spawn się nada (zaobacz bez shaderów jego wygląd, bo nie każdy z nich korzysta).

Swoją drogą chcesz stworzyć inny projekt serwera, ale pamiętaj o wykonaniu. Bo to co robisz jest ryzykownym krokiem (możesz wiele wygrać jak i stracić).

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Zbuduj własny. Potem się gracze czepiają, że masz spawn z neta. Ale zaś jak zrobisz słaby spawn to będą zrzędzić, że nie umiesz budować. Logic of peoples ­21 age.

Opublikowano

@kjuba225 podejmę się ryzyka, tylko właśnie nie wiedziałem co z tym spawnem :) Bo sam wolę jak jest autorski spawn ale nie mam talentu do budowania

Każdy chyba woli mieć coś własnego :P Jeżeli bardzo ci na tym zależy to może poszukaj jakieś chętne osoby na tym forum? Obstawiam, że to nie byłoby tak ładne, ale w końcu własne.

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Nie powiem że ja miałem takowy projekt jako pierwszy na forum prawdopodobnie i miło by było gdybyś się zapytał czy możesz takowy projekt realizować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...