Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką grę byś polecił i dlaczego? :)

MoVinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! 
Często się zdarza od jakiegoś czasu, że wieczorem or w południe przed obiadem nie mam zajęcia, wtedy właśnie pograło by się w coś ciekawego. 
Większość czasu spędzam w CS:GO, ale grając tylko w jedną grę ocipieć można. :v 
Grywałem wcześniej w LOL'a, ale po dłuższym czasie przejadł mi się. Spędziłem również dość dużo czasu w TF2, BF3 oraz FIFA 13-15( nadal czasami gram).
Ok. tydzień temu wpadłem na pomysł, aby wrócić do dawnych czasów Metina 2, które dobrze wspominam, ale wyszedłem po 15 minutach grania na prywatnym serwerze, gdyż jak dla mnie jest już za dużo tych nowości, a nie mogłem naleźć porządnego old school'a. :/

W co według Was warto zagrać? Może jakieś gry na przeglądarkę? 
Jaką grę polecacie i dlaczego? : ) 

Opublikowano

@Flap

Raczej wszelkie rodzaje MMO. Z tym, że nie lubię gier, które są multiplayer, ale prawie nie grane przez nikogo. Grałem dość dużo w DC Universe, ale nikt nie chciał ze mną grać w to, więc po czasie mi się znudziło.
Średnio tez podchodzą mi gry typu Far Cry 4( grałem).

Opublikowano

A może któraś z części GTA? Za dwa dni wychodzi GTA V z możliwością grania online. Jeśli lubisz gry logiczne to polecam Portal 1 i 2, świetna fabuła i rozrywka na wieczór.

Opublikowano

Z gier typowo pod singla polecam Batman: AA i AC, Mafia II i Spec Ops: The Line.

Z darmówek polecam Path of Exile, Warframe i Survarium.

Szczególnie polecam Survarium jeśli ktoś jest fanem starych STALKER'ów.

Opublikowano

Co prawda nie jest to jako takie MMO, ale ja polecam diablo 2 lub 3. Najlepiej grać z kumplami. Fajna fabuła i gra sama w sobie.

Jak cos pokroju diablo to tylko i wyłącznie  Divine Divinity.

Z*******a i wciagająca fabuła, duzy swiat, setki misji.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Polecam GTA V, grafika miazga i bardzo przyjemny klimat, wg przyjemnie się gra :)

Na x360 grałem po 7h dziennie w to i mi się nie nudziło :D

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

GTA V

Wiedźmin 1,2

Mass Effect 1,2,3 - Niezły PL dubbing, wybory moralne, dużo misji, decydujemy o zakończeniu - o tym kto ma zginąć podczas gry itp. ­Niektóre misje z 1 części mogą mieć nawet wpływ na 3 część. Wszystkie części bez wykonywania misji pobocznych ( może kilka ) zajęło mi około 52-55h. Podobnie z wyborami moralnymi jest w The Walking Dead

ewentualnie Gothic 1,2.  3 trochę gorsza ale też może

z takich mega oldschoolowych gier :

ONI - dobra gra akcji ( ma już ponad 10 lat )

z MMO :

Aura Kingdom ( o ile lubisz trochę cukierkową grafikę - anime )

The Secret World ( mega duży wybór skilli, mroczny klimat, świat ładnie wygląda ale szybko się nudzi - tak mi się wydaje. Polecam sprawdzić ( to jest B2P - od 20 do 50 zł max )

Guild Wars 2 - B2P od 50 do 100 zł z tego co pamiętam

Opublikowano

This War of Mine, fajna gierka, można sobie pograć w przerwie :x

Opublikowano

@Sorata @TheCarl @QuarK

GTA V- grałbym, oj grałbym, ale mam trochę wydatków, a 60euro, dla mnie to nie jest mało jak na grę. Ale dzięki za resztę, coś zaraz ogarnę. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...