Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyjściem z Gold V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkich doświadczonych proszę o wypowiedź w tym temacie :)

Cześć, mam problem z wyjście z Golda V  ,jak z Bronzu V do Gold V nic nie stało dla mnie przeszkodą tak tu się zaczyna ...

Jakie postacie polecacie + jakie skrypty ogólne do niej czyli np. "Evade" i jakie takie rzeczy bo skrypt do postaci umiem znaleźć.

Proszę o odpowiedzi nie jaka najlepsza postać jest na L# ,tylko jaka najlepsza postać jest na Goldy :) .

Nie piszcie mi tu że można wyjść tylko trzeba mieć mózg ...

Gdyż jeśli na 1/3 gry trafia mi się Troll 0/20 lub afk

Co 1/4 Gry koleś w przeciwnym teamie na L# sprawdzone bo unikaniu skilli i nowym skrypcie który ma deteciony i koleś dochodzi nie do 10/20 tylko do 60 :) .

I oczywiście w przeciwnym teamie są ogarnięci ludzie co coś umieją zrobić nie jak w silverze easy było teraz coś umieją .

Opublikowano

Żeby wyjść trzeba mieć mózg.

//

ezvade / evade, tracker, oracle, a champy to wg linii. Xer / Cassio / Yasuo - Mid Adc - Wszystkim się ora Jung - Vi, Nida Top - Riven, Gnar Supp - Janna, thresh, lulu

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Trzeba spe­łnić 3 warunki 

1. brain.exe
  2. kolega w podobnej dywizji
  3. Marksman/ lub coś innego do danego adc, evade, OracleActivator, oraz jakieś fajne ultility. 

To tyle Diament 1 w kieszeni.

giphy.gif

Opublikowano

Najważniejsze jest brain.exe gdy go posiadasz dasz radę wyccarować gierkę. Co do skryptów przyda się evade, tracker, oracle no i np. ElXerath, Gagong Syndra, DevCassio, xSalice Ahri oraz Kata. Najlepsze postacie do carrowania ;) Na ADC Ezreal oraz Jinx robią miazgę, do lasu polecam Amumu oraz Nidalke. To wszystko, życzę powodzenia w trzymaniu spacji :D

Opublikowano

Wszystkich doświadczonych proszę o wypowiedź w tym temacie :)

Cześć, mam problem z wyjście z Golda V  ,jak z Bronzu V do Gold V nic nie stało dla mnie przeszkodą tak tu się zaczyna ...

Jakie postacie polecacie + jakie skrypty ogólne do niej czyli np. "Evade" i jakie takie rzeczy bo skrypt do postaci umiem znaleźć.

Proszę o odpowiedzi nie jaka najlepsza postać jest na L# ,tylko jaka najlepsza postać jest na Goldy :) .

Nie piszcie mi tu że można wyjść tylko trzeba mieć mózg ...

Gdyż jeśli na 1/3 gry trafia mi się Troll 0/20 lub afk

Co 1/4 Gry koleś w przeciwnym teamie na L# sprawdzone bo unikaniu skilli i nowym skrypcie który ma deteciony i koleś dochodzi nie do 10/20 tylko do 60 :) .

I oczywiście w przeciwnym teamie są ogarnięci ludzie co coś umieją zrobić nie jak w silverze easy było teraz coś umieją .

No tak zawsze przegrywasz przez team, Ty z pewnością wszystko robisz perfekcyjnie, a jak już z kimś przegrasz linię to z pewnością rywal miał L#..no bo to nie jest mozliwe żebyś przegrał z kimś legit :) 

@topic Katarina + ez evadee = easy win game 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

1. Graj tylko ADC najlepiej jinx córki graves kalista

2. Jeżeli cię wywalą Na innych liniach graj np. Rengarem na jungli czy xeratem/zedem/katą/cassio na midzie

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...