Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skriptu/pluginu na zablokowanie cheatów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie poszukuje skriptu lub pluginu który zablokuje fly spider itp.A i jeszcze coś typek miał huzuni nie mógł wpisać .Mower a za 2 razem mógł nie logał się co trzeba zrobić?

Opublikowano

Witam tak jak w temacie poszukuje skriptu lub pluginu który zablokuje fly spider itp.A i jeszcze coś typek miał huzuni nie mógł wpisać .Mower a za 2 razem mógł nie logał się co trzeba zrobić?

Polecam ci plugin NoCheatPlus :) zawsze się sprawdza.

Opublikowano

sory że opóźnienie ale zauważyłem problem bo na serwerze mam cloud bootsi jak skacze bo blokuje buty i nie można skakać co robić?

Opublikowano

@krzychul odinstaluj NoCheatPlus

tu masz shkripna zablokowanie cheatów:

# player flying interact kick them #
# player cheats ban them #
on skript load:
    send "&f[&4Anty&6Cheat&f] Zablokowanie cheatow rozpocznie sie za 150 sekund aby nie obciazyc serwera!" to the console
    wait 150 seconds
    broadcast "&f[&4Serwer&f] &7Wszystkie cheaty zostaly zablokowane! Nie probojcie ich uzywac bo dostaniecie bana!"
    stop
on chat:
    loop 10000 times:
        wait 500 seconds
        broadcast "&f[&4Serwer&f] &7Wszystkie cheaty zostaly zablokowane! Nie probojcie ich uzywac bo dostaniecie bana!"
    stop
command /antycheat:
    trigger:
        send "&f[&4Anty&6Cheat&f] &7Skrypt wykonal &9Renoxeq&7"
        stop
on join:
    send "&f[&4Serwer&f] &7Wszystkie cheaty zostaly zablokowane! Nie proboj ich uzywac bo dostaniesz bana!"
    stop
Opublikowano

nie działaja jest napis wszystkie chaty zostały zablokowane!... ale jak używam to nie blokuje jakis inny a nocheatplus blokuje clouds boots więc odpada

Opublikowano

on skript load:
    send "&f[&4Anty&6Cheat&f] Zablokowanie cheatow rozpocznie sie za 150 sekund aby nie obciazyc serwera!" to the console
    wait 150 seconds
    broadcast "&f[&4Serwer&f] &7Wszystkie cheaty zostaly zablokowane! Nie probojcie ich uzywac bo dostaniecie bana!"
    stop
on chat:
    loop 10000 times:
        wait 500 seconds
        broadcast "&f[&4Serwer&f] &7Wszystkie cheaty zostaly zablokowane! Nie probojcie ich uzywac bo dostaniecie bana!"
    stop
command /antycheat:
    trigger:
        stop
on join:
    send "&f[&4Serwer&f] &7Wszystkie cheaty zostaly zablokowane! Nie proboj ich uzywac bo dostaniesz bana!"
    stop

@krzychul Myslę że jeszcze do tego skryptu potrzebujesz dodatku SkQuery

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

tu masz shkript na zablokowanie cheatów:

on skript load:
    wait 150 seconds
    stop
on chat:
    loop 10000 times:
        wait 500 seconds
    stop
command /antycheat:
    trigger:
        stop
on join:
    stop
Daj mi tu linijke blokującą cheaty -,-. Ja tu widze wiadomości co pare minut ;/

@topic

Wgraj NoCheatPlus i w config ustaw jak bardzo ma byc czule.

Wystarczy to tylko ogarnąć i wszystko jest możliwe.

Opublikowano

on skript load:
    wait 150 seconds
    stop
on chat:
    loop 10000 times:
        wait 500 seconds
    stop
command /antycheat:
    trigger:
        stop
on join:
    stop

Jedno pytanie, albo nawet 2

1. Jak Ty do ch**a chcesz zablokować Hacki czyszcząc czat oraz wysyłając wiadomość O_O??
  2. Nie pytanie a nawet stwierdzenie # cos # to tylko komentarz nie czytany przez skrypt jako kod

Pobier NoCheatPlus pomaga blokuje praktycznie 80% hacków, wiadomo update hacku to zawsze inna opcja którą plugin może nie załapać

TEMAT

Opublikowano

no ale NoCheatPlus blokuje mi Clouds Boots że ja się podskoczy to buguje

dajcie mi plugin skript na blokowanie chacków ,a żeby nie blokowało clouds boots a wogle te skripty nie działają :( oni nie blokują fly itp

Opublikowano

no ale NoCheatPlus blokuje mi Clouds Boots że ja się podskoczy to buguje

dajcie mi plugin skript na blokowanie chacków ,a żeby nie blokowało clouds boots

Wyżej napisałem że w config mozesz ustawić "czułość" wykrywania tak aby nie wykrywalo cloud boots.
Opublikowano

to zmodifikujcie mi ten skript żeby fly spider itp blokowało a clouds boots nie bo ja nie wiem gdzie tu ustawić xD a pozatym ten skript nie blokuje nic a nic

Opublikowano

A może coś takiego:

on fly:

if player has permission "mozliwosc.latania":

stop

else:

cancel event

on fly:

loop all items in player's inventory:

if loop item is "cloud boots:

stop

Coś takiego, oczywiście poprawić musisz bo z głowy na szybko pisany

TEMAT

Opublikowano

to nie możesz już zrobić całość? bo ja skriptów nie ogarniam.przerób mi ten skript żeby clouds można uzywać i żeby nie blokowało a cheaty fly spider itp  blokowało

Opublikowano

boshe wy chyba nie rozumiecie mnie ja chce skript lub plugin który zablokuje CHEATY ,a żeby nie blokował Clouds boots i Jet Pack a wy mi dajcie że blokuje wszystko albo w ogóle nie działa nochaetplus,aanticheat te skript nie działa 

Opublikowano

widać że umiecie tylko 1 skript ciągnąć zamiast dać gotowy i ustawić ale nie chce wam się wolicie dać skript taki co nic nie ma ustawione

Opublikowano

ja cie! NoCheatPlus blokuje mi cloud boots i Jet Pack! zrozumcie to jakoś dajcie mnie skript taki co by nie blokowało clouds boots i jet pack , a żeby blokowało fly spider itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...