Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime w telefonie.

Maciek0605

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam nieco przestarzalego juz samsunga galaxy gio android 2.3.6, zrootowany. Zna ktos moze jakis sposob zeby ogladac na nim anime? Bede wdzieczny za pomoc, a i plusik takze was nie ominie :)

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Witam. Posiadam nieco przestarzalego juz samsunga galaxy gio android 2.3.6, zrootowany. Zna ktos moze jakis sposob zeby ogladac na nim anime? Bede wdzieczny za pomoc, a i plusik takze was nie ominie :)

Na androidzie 2.3.6 z tego co wiem mozesz mieć flash playera, dopiero od 4.0 nie ma wsparcia androida dla flash playera. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Może oglądanie poprzez upload'y google w aplikacji google drive? Ja tak często oglądam i da się żyć.

Ew. jakieś aplikacje z sklepu google, ale tam tylko angielskie.

Opublikowano

Mam telefon z Android 2.3.4 i znalazłem idealne połączenie 2 programów!

Pobierasz przeglądarkę UC browser <Możesz mieć 10 aktywnych okien :D> i odtwarzać MX Player

Oglądam głownie z Vk ale na innych też działa :D... Przeglądarka umożliwia uruchomienie playera... Następnie przez 3 kropeczki u góry ekranu wybierasz sobie MX Player <Dzięki niemu możesz rozciągnąć obraz lub dopasować :D> :)

Jedynie problemy występują mnie z playerów od FB i Google drive <Jak się pobierze to działa :)>...

Mam nadzieję, że ci się to przyda :D

wLvS201.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...