Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odrin... zniknął

mrBUFU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przechodzę sobie Witchera 2, jestem w drugim akcie po stronie Vernona.Z samego początku drugiego aktu już spotkałem 3 pijaczków krzyczących "Oddriiin!" pogadałem chwile i żadnego questa nie dostałem.Dopiero w potem wpisalem w necie o co chodzi z tym gościem.Z uwagi że nie miałem questa, to byłem pod tą jaskinią nad morzem ale Odrina tam nie było, jestem już przed "symulacją" walki jako żołnierz w tej mgle i gdy już tam dochodzę to wyskakuje mi że misje z odrinem mam niezaliczoną.A nawet jej nie miałem, dopiero teraz gdy przewijam w dół w liście questów ( wczytałem save sprzed niezaliczenia niby tej misji, misja jest zaznaczona "X" gdyby nie była zaliczona.Nie wiem czy się da gdyby ktoś mógł podać jakiś sposób albo kod na powtórzenie tej misji był bym wdzięczny.

Pozdrawiam

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...