Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z ustawieniem ceny i itemow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo chce ustawić żeby bryła złota kosztował 1kkk w navi mam ustawione tak gold- 50500000 a w shop_buy 4000000000 -ustawiałem wcześcniej 1kkk w gold i 1kkk w shop_buy ale była cena 0 to co teraz mam wpisane wzorowałem się na sztabkach ale nie działa pomoże ktoś ?? daje + A i jeescze żeby było napisane przy sprzedaży ze za 1kk a najlepiej to żeby po naciśnięciu ppm była kasa w eq Pomoże ktoś jak coś jeszcze znajde dam edit  

@Edit i jeszcze jak zrobic jezeli expie to kasa sama wlatywała do ekwipunku i wymieniała po 1kkk na bryły złota DAM +

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

na kase to "trzecia ręka"? a co do wymiany na bryłki to quest.. a co do bryłek to wpisz im cene 5000000000 i powinny być za 1kkk

Opublikowano

na kase to "trzecia ręka"? a co do wymiany na bryłki to quest.. a co do bryłek to wpisz im cene 5000000000 i powinny być za 1kkk

Ok dam edit jak zrobię

@Edit a jak zrobić żeby po kliknięciu 1 brylki daje 1kkk

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Ok dam edit jak zrobię

@Edit a jak zrobić żeby po kliknięciu 1 brylki daje 1kkk

Aby to działało przy kliknięciu musisz mieć to zrobione questem i poprostu w quescie ustawiasz 2 warunki, że jeśli klikniesz na bryłe to po pierwsze dodaje postaci 1kkk a po 2 usuwa 1 bryłkę z eq.

2Ih6ff4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...