Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rust problem ze ścinami

damcio335a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem sobie w rust experimental ( przed przywróceniem ustawień fabrycznych ) i na fastet full rozdzielczość 0 ścin płynna gra wszystko gitara no i pewnego dnia laptop zaczął się walić więc byłem zmuszony przywrócić go do ustawień fabrycznych i tak zrobiłem a gdy chciałem sobie pograć w rusta to takie ściny lagi zwiechy że nie da się tego opiać :/ I tu mam pytanie czy czegoś mi brak do tego rusta dodam że stery do karty graficznej mam zaktualizowane 

Sprzęt

Karta graficzna: Nvidia GeForce 840M

Procek: Intel Core i5-4200U CPU @ 1,60 GHZ 2,30 GHZ

Ram 4gb DDR3

Proszę o szybką pomoć i proszę nie pisać na takim sprzęcie nie pójdzie bo pójdzie bo już grałem 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi pomogło wyłączenie explorer.exe w tle i nadanie grze więcej RAMu - tego ostatniego zżera zawsze najwięcej

Opublikowano

Nie polecam wyłączać explorer.exe bo mogą wystąpić problemy z kompem .Po prostu zmniejsz sobie grafe.I sprawdz czy wszystkie stery najnowsze są.

sygna00e9.png
Opublikowano

Jak przywróciłeś ustawienia fabryczne, to napewno nie masz jakiegoś programu potrzebnego do Rusta. Ale nie znam programów potrzebnych do tej gry.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...