Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Xerath czy Cassio do easy carry?

HiVeSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która z tych postaci będzie lepsza do carrowania? Aktualnie gram na cassiopei(kilka gier ,100% win ratio) i zamierzam kupić xeratha ,bo więcej ludzi go poleca ,bo to free elo bla bla bla... Może ktoś wyjaścić mi fenomen xeratha na skryptach ,czemu jest podobno lepszy niż cassio?

Opublikowano

Nigdy nie grałem xerathem na L# więc tutaj się nie wypowiem, ale pewnie będzie miał perfekcyjnego ulta. Grałem bardzo dużo cassio na L# i powiem zajefajnie się grało wystarczyło złapanie przeciwnika z q oraz w żeby mieć killa, a po za tym dobry ult od cassio może wygrać grę. Cassio grałem na plat V i powiem sprawdzała się, win ratio ok. 90%. 

rias_gremory_signature_by_darkade22-d7cu9xi.png
Opublikowano

Ja tam jestem myślałem że cassio lepsza ale jak zobaczyłem xeratha jak po 3 itemkach zabija adc na samego ulta to wiesz :D

qjk9NlL.png

Opublikowano

• Fiora i najlepiej na midzie jest op teraz countruje zed'a ahrip ma problem tylko z lb i cassio świetny roam.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Więc xerath jest lepszy w tym ,że robi adc na samego ulta? Warto zauważyć ,że cassio na 2lvl robi fb ,na 5 często drugi raz zabijam a potem już tylko roam+ulti zapewnia kontrolę smoków przez aoe stun.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...