Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkstars PVE problem

zeus475

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z serwerem darkstars pve jak i pvp, Strona itp działa problem pojawia się jak chcę na mapę wejść. Klikam start i ten pasek "connection information" mryga mryga i nie chce włączyć się mapa. Zmieniałem przeglądarki reinstalowałem adobe flash player i nic proszę o pomoc.. Czyscilem ccleanerem itp.

Opublikowano

"Ok wiem co jest przyczyna tego bledu gdy mam phoenixa normalnie mi wchodzi na mape a jak kupie goliatha i zmienie na niego to sie wlasnie tak ładuje ;/" - Zuldrag

Tutaj masz wyjaśnienie

Opublikowano

nie wina servera tylko admina bo jest noobem i nie ogarnia 

bylem na tym servie i widzialem jak na czacie jakis typek spamowal jak pojebany i ciskal admina a ten nawet nie wiedzial co ma zrobic by gosciowi utrudnic zycie tylko mu na to pozwalal ... wiec nie dziwcie sie ze sa problemy non stop na tym servie 

Opublikowano

o właśnie czy tylko ja mam taki problem że jak latam z kimś w grupie to dzieli na pół expa ani pd tylko ten kto pierwszy uderzy moba ten dostaje kasę i expa

Opublikowano

no ja wiem tyle że założyłem 3 nowe konta i na żadnym nie moge wejsc na mape na zadnej przegladrce a a kolega który założył wcześniej konto normalnie mu działa bez problemu nie wiem co jest :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...