Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karolina GM Twojego serwera Metin2!

Gość Alisson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Oferuję pomoc na serwerze Hamachi/Dedyk.
Typ serwera jest nie ważny. Może być hard/medium, a nawet easy.

29297703062848353550.png

-Jakąkolwiek pomoc na stanowisku GM'a;
-Dobrze wypełniane obowiązki;
-Punktualność;
-Szybką reakcję;
-Dojrzałość;
-Mile spędzony czas w moim towarzystwie.  :)
-Pełną zasadę ortografii.

13504673529479456237.png

-Miłej atmosfery;
-Poczucia humoru;
-Odpowiedniego serwera;
-Tego, żeby wszystko było dopięte na serwerze (jeden, czy dwa bugi, to nic się nie stanie).

48377722668721013190.png

Jestem Karolina, mam 16 lat i pochodzę z Nowego Sącza. Lubię jasne kolory (nie jaskrawe) oraz dopasowanie, zgranie kolorystyki. Lubię gry typu MMORPG, przeglądarkowe. Nie lubię osób niedojrzałych, krzyczących, nie posłusznych. Obecnie jestem na diecie ;-[. Charakterystyczną cechą u mnie jest zdolność rozwijania zdań oraz zastępowanie słowami, aby się nie powtarzały. Mam bogate słownictwo oraz bardzo dobrze się uczę. Słowa takie jak "Dzień dobry", "po prostu", czy też "jest napisane" są dla mnie jak najbardziej znajome i nie popełniam takich, można powiedzieć, podstawowych błędów. Może nikt mnie nie zna, ale mogą mnie polecić osoby z moich dawnych Teamów.

61341464553777105575.png

Niejednokrotnie byłam GM, bądź GA. Raz posiadałam swój własny serwer na sieci hamachi, lecz zamknęłam go, ponieważ sama nie lubię prowadzić serwera.
Kojarzę troszkę ID (item_proto).
Komendy nie sprawiają mi trudności.

Dowodem na moją aktywność, chęć do pracy, umiejętność pisania jest chociażby ranga Redaktora 4Story.

35972159292441603629.png 51192374

Pasjonat
Opublikowano

Temat przekopiowany całkowicie z poprzedniego wątku: http://www.mpcforum.pl/topic/1392552-zostan%C4%99-tgmgm-b%C4%85d%C5%BA-wy%C5%BCsz%C4%85-rang%C4%85-na-twoim-serwerze-metin2/ 

Nie wiem co ma udowadniać ranga w 4story, bo na drugiej szali są Twoje posty, niezbyt to pokazujące. Udostępniasz w większości komentarze typu: "na tak, zgadzam się, gratulacje, nie polecam bo". 

Co do Twoich punktów to podajesz dobrze wykonywane obowiązki, punktualność, a tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1392552-zostanę-tgmgm-bądź-wyższą-rangą-na-twoim-serwerze-metin2/?p=11837109 teoretycznie posiadłaś posadę, na której dotrwałaś lekko ponad tydzień. Niezbyt dobrze to o Tobie świadczy, a te screeny http://www.mpcforum.pl/topic/1392552-zostanę-tgmgm-bądź-wyższą-rangą-na-twoim-serwerze-metin2/?p=11829207 jeszcze to pieczętują.

Nie ma to być forma hejtu, a zwykłe uzasadnienie tego, że nie polecę Cię jako osobę do bycia opiekunem serwera.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Temat przekopiowany całkowicie z poprzedniego wątku: http://www.mpcforum.pl/topic/1392552-zostan%C4%99-tgmgm-b%C4%85d%C5%BA-wy%C5%BCsz%C4%85-rang%C4%85-na-twoim-serwerze-metin2/ 

Nie wiem co ma udowadniać ranga w 4story, bo na drugiej szali są Twoje posty, niezbyt to pokazujące. Udostępniasz w większości komentarze typu: "na tak, zgadzam się, gratulacje, nie polecam bo". 

Co do Twoich punktów to podajesz dobrze wykonywane obowiązki, punktualność, a tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1392552-zostanę-tgmgm-bądź-wyższą-rangą-na-twoim-serwerze-metin2/?p=11837109 teoretycznie posiadłaś posadę, na której dotrwałaś lekko ponad tydzień. Niezbyt dobrze to o Tobie świadczy, a te screeny http://www.mpcforum.pl/topic/1392552-zostanę-tgmgm-bądź-wyższą-rangą-na-twoim-serwerze-metin2/?p=11829207 jeszcze to pieczętują.

Nie ma to być forma hejtu, a zwykłe uzasadnienie tego, że nie polecę Cię jako osobę do bycia opiekunem serwera.

1.Nikt nie zabronił kopiowania podań, bo po co mam pisać nowe?

2.Co mają posty do tej rangi?

3.Miałam tam GM, tworzyliśmy serwer, lecz sponsor się rozmyślił i usunął maszynę.

4.Screny screnami.

Opublikowano

To nie leży w mojej naturze ale ocenie koleżankę. Zrobię to konstruktywnie :) na pewno bardziej niż ona mnie. 

Widzę bardzo szeroką ofertę. Nie powtarzalne cechy wręcz nie zbędne do bycia mistrzem gry metin2. Szkoda jedynie, że to są absoluty o których wgl się nie piszę. 

Jeszcze nikt cie nie przyjął  już wstawiasz oczekiwania. Świetnie to wróży genialny początek współpracy z tobą. 

Jestem Karolina, mam 16 lat i pochodzę z Nowego Sącza  16 lat, naprawdę bardzo dojrzała dziewczyna. Wiek idealny do bycia GMem... 

"-Tego, żeby wszystko było dopięte na serwerze (jeden, czy dwa bugi, to nic się nie stanie)."     Widzę, że koleżanka chce trafić na gotowe - wysokie aspirację. I naprawdę w to wierzysz :D

Twój opis o sobie bardzo fajny. No może pomijając ,że mało nadaję się on do rektuacji na GM'a. 

-Oczekuje: Poczucia humoru; To jest przecież najważniejsze, bez tego się nie da rozmawiać. Bo wiadomo trzeba ciągle sobie żarciki opowiadać itp żeby było fajnie :)

"Charakterystyczną cechą u mnie jest zdolność rozwijania zdań oraz zastępowanie słowami, aby się nie powtarzały. "  Ty piszesz serio, czy to są jakieś żarty? 

Doświadczenie: Hmm... no to już nie przelewki. Raz posiadałam swój własny serwer na sieci hamachi, lecz zamknęłam go, ponieważ sama nie lubię prowadzić serwera.   

True story, też posiadałem własny serwer hamachi ale zamknąłem. Wiecie nie lubię prowadzić sam serwera.  

Kojarzę troszkę ID (item_proto).  Napisz, że jeszcze kojarzysz te no... roty, serwer infy, locale, packi i wgl. 

Ale jednak warto cię wziąć na GM'a to przecież : Dowodem na moją aktywność, chęć do pracy, umiejętność pisania jest chociażby ranga Redaktora 4Story.  

Ogólnie jeżeli wiecie jaka jest moja opinia. Nie ma tutaj co komentować. 

NIE POLECAM. 

Opublikowano

­

EJ' EJ nie spinaj do niej bo jest Ładna ;) 3 x tak :D
Brać Ją puki ciepła :)

Widać, że ten sam rocznik, gimbusy niewyżyte.

Nie polecam, jest to osoba dwulicowa i nieodpowiedzialna, w dodatku brać dziewczyne i to w tym wieku na GM, to raczej każdy racjonalnie myślący człowiek wie, że to samobójstwo dla serwera.

Opublikowano

­

Nie polecam, jest to osoba dwulicowa i nieodpowiedzialna, w dodatku brać dziewczyne i to w tym wieku na GM, to raczej każdy racjonalnie myślący człowiek wie, że to samobójstwo dla serwera.

Wreszcie ktoś normalny napisał.  Nigdy jej nie polecę, zresztą nikt i tak jej nie weźmie właśnie z tego powodu co napisałeś :) 

Opublikowano

Nie polecam osoba nie dość ze jest mało doświadczona to druga sprawa pisze bezsensowne komentarze i posty które wgl do niczego nie nawiazuja druga sprawa i argumet nawiazala do tego ze ma range na 4story co ma ta gra zwiazana z metin2 i bycie GM no wlasnie nic... Nie polecam z kolejnego powodu zbyt pewna siebie i mysli ze jak jest 16 letnia dziewczynka to kazdy na to poleci no niestety nie cieszę sie ze sa tutaj ludze który też potrafia konstruktywne krytykować.

Nie polecam.

Opublikowano

To zdjęcie to jakiś fejk :)

Ponadto nie uważam abyś była godna tej rangi ponieważ:

- 16 lat = gimbaza

- za kolorowe to wszystko

- w tym co oferujesz wymieniłaś jakiś bezsens.. składasz podanie na odpowiedzialną funkcje GM czy na maskotke/dziwke serwera?

w swoim CV też napiszesz że jesteś duszą towarzystwa?

Oto moi drodzy przykład źle napisanego podania.

3x nie next

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Tak jak w starym temacie.

Nie polecam. Osoba kłótliwa, nie umiejąca przyjąć do wiadomości jakiejkolwiek krytyki w kierunku swojej osoby. 

­

dokładnie tak.

Opublikowano

"Karolina GM Twojego serwera Metin2!" - chyba w najgorszym koszmarze!  

Sory Karolina ale nikt cie nie wezmie :) przykro mi.

Opublikowano

"Karolina GM Twojego serwera Metin2!" - chyba w najgorszym koszmarze!  

Sory Karolina ale nikt cie nie wezmie :) przykro mi.

może i by ją brali, ale nie na gma.

Opublikowano

Te screeny mówią wszystko za siebie, po co komuś Pani GM która reaguje na wszystko w ten sposób?

Gracz śmiechem/żartem powie coś do takiej i zaraz perma mu da albo będzie kazała spierdalać z serwera :D

To normalne? Wg mnie nie i jeśli tak będzie traktować graczy jak tych którzy Ją hejtują to nie polecam :)

A właśnie tam miałaś jeszcze dać jakieś screeny o sexie że niby ten gość do Ciebie pisał?

Gdzie one są? wydaje mi się że nie ma i nie będzie, nie udana prowokacja bo tamten gość okazał się wychowany i z kulturą jak na screenach widać :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Jestem Karolina, mam 16 lat i pochodzę z Nowego Sącza.

You cant perform function "GM" beacuse You have a few experiences.. I think that you should write CV for few years..

My english is very good but my Polish is weak ;/

Never give up if you want be GM you should more more more more work to achieve success!

Hah okłamałem was umiem po Polsku :D daliście się nabrać haha

Opublikowano

Kobieca ręka w administracji jest potrzebna.

Uważaj tylko na napaleńców którzy będą chcieli wykorzystać fakt że jesteś kobietą.

Przykład masz nie co wyżej.

Życzę powodzenia oraz polecam.

26ef880a24a8b87bgen.png

Opublikowano

Kobieca ręka w administracji jest potrzebna.

Uważaj tylko na napaleńców którzy będą chcieli wykorzystać fakt że jesteś kobietą.

Przykład masz nie co wyżej.

Życzę powodzenia oraz polecam.

Chyba administratorom aby mieli się z kim zabawiać  xD   xD   xD

Co do oferty to neutral. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ty dowcipnisiu jeden

Co do tematu, stanowczo nie polecam.

Po pierwsze warto zwrócić uwagę na parcie na posadę GMa. Wpisując jej gg/nick w google mamy kilkanaście zgłoszeń. Może ktoś tu myśli, że zarobi na navi?

Po drugie, zacytuję tutaj jej post z prezentacji serwera

Nie polecam ze względu, iż padł już 3-4 razy.

Rabbit wyzywa graczy, co widać wyżej.

alchemik1 zarówno.

Deco jedynie się do czegoś nadaje.

Noł powodzenia.

Tak, chciała być GMem, a po odmowie postanowiła się zemścić, geniusz zła z niej. Wspomnę tylko, że wymieniła trzy osoby, gdy tam w teamie są dwie.

Po trzecie - hipokryzja. Niefajnie wygląda wytykanie innym błędów, podczas gdy samemu się je popełnia, już nie wspominam o składni.

Do administrowania serwerem jakiejkolwiek gry trzeba dojrzeć emocjonalnie, umysłowo i co najważniejsze społecznie.

Po czwarte - z tego co widzę nikła wiedza o metinie, a to chyba podstawa.

Opublikowano

Nie polecam, 0-rowe doświadczenie, brak wiedzy na temat metina. Reasumując jej wszechobecne komentarze stwierdzam że jest to osoba która raczej nie znalazła by się na pozycji GM/Administratora. Czuje że chęci na tą posadę są tylko ze względu posiadania wszystkiego a nie zdając sobie  prawdy z posiadania niczego. 

Uważam że posiadanie GM'a to nie jaranie się jak głupi do sera że mam range GM i ludzie biegają za mną po m1. Ta dziewczyna myśli odwrotnie, poza tym w poście widać jej brak dojrzałości.

Dziękuje 
Pozdrawiam

Mustafa155 

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

Nie polecam.

Powód :

- Myśli że ktoś kopiuje jej podanie.

- Spina się na każdy temat.

- Widziałem już nie raz ,,ss'y,, z gg jak tam pisała z różnymi ludźmi, i ich obrażała w sposób nie kulturalny.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na to, jak się zachowuje ta osoba. Jest arogancka, chamska i dziecinna. Ja nie wiem, za kogo Ty się uważasz, Karolcia, ale wiedz, że nie umiesz pisać. I to nie jest hejt - ja oraz dziesiątka innych osób w tym temacie nie wylewamy na ciebie pomyj (hejtu), tylko wystawiamy Ci opinię, na jaką Sobie (ciężko) zapracowałaś. W "podaniu" przedstawiłaś się nie tylko w samych superlatywach, ale najzwyczajniej w świecie skłamałaś. Tak, skłamałaś. 3/4 Twojego żałosnego tematu to kłamstwo. Dziwię się ludziom, którzy postanowili Cię przyjąć na w/w stanowisko, powodzenia dla Nich (krzyż na drogę, bo ich serwery zmierzają do metinowego grobu). Pozwolę także zacytować Sobie kilka fajniejszych (dla mnie) postów:

Dzięki za wykorzystanie moich ss-ów. Cieszę się, że się przydały. :D

Te screeny mówią wszystko za siebie, po co komuś Pani GM która reaguje na wszystko w ten sposób?

Gracz śmiechem/żartem powie coś do takiej i zaraz perma mu da albo będzie kazała spierdalać z serwera :D

To normalne? Wg mnie nie i jeśli tak będzie traktować graczy jak tych którzy Ją hejtują to nie polecam :)

A właśnie tam miałaś jeszcze dać jakieś screeny o sexie że niby ten gość do Ciebie pisał?

Gdzie one są? wydaje mi się że nie ma i nie będzie, nie udana prowokacja bo tamten gość okazał się wychowany i z kulturą jak na screenach widać :)

Nie wstawi, ponieważ sama by się nimi ośmieszyła i doskonale o tym wie.
PS: Ja mam nick, imię, nie jestem "typem".

You cant perform function "GM" beacuse You have a few experiences.. I think that you should write CV for few years..

My english is very good but my Polish is weak ;/

Never give up if you want be GM you should more more more more work to achieve success!

This is PL forum, please go out. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...