Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengar vs elrengar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skill > rengar's.exe.

Do Rengo nie sa zalecane skrypty, naprawde. Czesto traci focus, wpada w tanka nawet gdy masz zaznaczone all in adc. Ogolnie dziwnie wyglada...

Ale jak juz to elrengo..

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

No jak sie nie potrafi ustawic to oczywiscie, ze useless. Ja dawniej śmigałem na tym Rengar V2 i był bardzo dobry ale aktualnie większość skryptów z repo "El..." są najlepsze. Przykładowo polecam Rengara i Talona = free elo.

292iOfI.jpg&.png

Opublikowano

No jak sie nie potrafi ustawic to oczywiscie, ze useless. Ja dawniej śmigałem na tym Rengar V2 i był bardzo dobry ale aktualnie większość skryptów z repo "El..." są najlepsze. Przykładowo polecam Rengara i Talona = free elo.

Coz, nie gram na L# nalogowo, testuje niektore skrypty na smurfie w pewnym celu wiec nie jestem obeznany w calosci w orbwalkerze, lecz po zaznaczeniu adc oraz ustawieniu prority 5, Rengo nadal mi wskakiwal w Siona ktory stal kawalek przed adc.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Coz, nie gram na L# nalogowo, testuje niektore skrypty na smurfie w pewnym celu wiec nie jestem obeznany w calosci w orbwalkerze, lecz po zaznaczeniu adc oraz ustawieniu prority 5, Rengo nadal mi wskakiwal w Siona ktory stal kawalek przed adc.

Oznacz "focus selected target"

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...