Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Lounge no active bets.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pewien problem ponieważ chciałem po raz pierwszy obstawić sobie skina ale jak wchodzę na stronę wybieram mecz następnie skiny i drużynę klikam " place bet" i przenosi mnie do strony z botem.jest informacja co postawiłem, jaką drużynę wybrałem i na dole w prawym rogu pojawia mi się informacja o bocie daje mi "CODE" i jak patrzyłem na filmiku na YT to po chwili się pojawiało  że " oferta jest gotowa" wciskałeś w to i dawałeś te skiny dla bota Albo kolega mówił, że po chwili na steamie dostaje wiadomość " zielona koperta" i tam daje mu itemy w trade" a dla mnie po wyświetleniu tego Kodu wybrania teamu i itemow po 1 minucie odświeża mi się strona  i pisze "My Bets" " no active bets ? " i tak ciągle. Próbowałem restartować steama/csgolounge / relogować i nic ;x

Opublikowano

Stawiasz itemy i wybierasz drużynę, potem wciskasz Place bet, tak? Po tych czynnościach nic się nie dzieje? Bo ciężko coś wywnioskować po tym co napisałeś. 

­

Opublikowano

Prawdopodobnie masz zablokowaną możliwość wymiany, dzieje się tak gdy masz włączony Steam Guard mniej niż 15 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...