-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Trolouos
Trolouos
Jakiś czas temu normalnie włączyłem komputer (posiadam Windows 8), używam skryptów do pewnych gier itd. (Teraz możecie wyzywać). Jeżeli już skończyliście to opowiem wam o moim problemie, mianowicie po włączeniu zalogowałem się i wszystko było ok, ale pierwsze co zobaczyłem, to że NIGDZIE nie ma ikonek w tym "Menu Start", jest tylko pulpit i sklep. Gdy wszedłem na pulpit zobaczyłem, że na pasku szybkiego dostępu zamiast normalnych ikonek były te "białe dokumenty" i nie można było nic włączyć (Niestety niektóre gry itd. przepadły...). Gdy chciałem przeskanować system wystąpił błąd, który przerwał skanowanie, za drugim razem go nie było. Stąd moje pytanie, chciałbym się dowiedzieć jak na komputerze wykonać odnawianie systemu (Normalnie grałem na laptopie i tam służył do tego przycisk. Nie jestem jakimś "WYBITNYM INFORMATYKIEM" więc przychodzę tutaj. PS Nawet normalnym informatykiem nie jestem
@Edit Zeskanowałem jeszcze raz i komputer się wyłączył
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.