Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] Uniwersalne runy

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, właśnie wbiłem 20 poziom na nowym koncie, mam 4,1K IP i chciałbym zapełnić sobie 2 stronki.

Gram głównie AD, ale na pewno zagram niebawem AP więc też sobie przygotuje.

Tak więc:

- Esencje(zastanawiam się nad 3x AD, głównie zależy mi na assasynach pokroju Zeda, ale adc też będę grać. Coś uniwersalnego dla ad casterów i carry / dla magów 3x AP;

- Znaki - tutaj już nie wiem, również celuję 9x AD, liczę ja jakieś ciekawe propozycje / dla magów będzie to zapewne 9x AP;

- Pieczęć - planuję kupić HP i Armorek - ile run kupić na HP a ile na armor? Per level czy flat?

- Glif - no tutaj nie ma co, będzie tutaj Magic R., ewentualnie coś na reg. many - co o tym sądzicie? Magic R. flat czy per-level?

To by było na tyle. Nie chce kupować najtańszych run, chce mieć bardzo d. runy.

Opublikowano

http://www.probuilds.net/ Polecam tą stronke najlepsze build [ bo pro gejmerów] runki / masterki / itemki wszystko z koreańskiej sceny lola eu  i na też tam jest.

* wpisujesz nazwe champa klikasz i masz kilkanaście ostatnich rankedów z chall/mastera na każdym serwie i wybierasz jaki ci pasuję i masz rozpiskę run/masterek.

qjk9NlL.png

Opublikowano

http://www.probuilds.net/ Polecam tą stronke najlepsze build [ bo pro gejmerów] runki / masterki / itemki wszystko z koreańskiej sceny lola eu  i na też tam jest.

* wpisujesz nazwe champa klikasz i masz kilkanaście ostatnich rankedów z chall/mastera na każdym serwie i wybierasz jaki ci pasuję i masz rozpiskę run/masterek.

Progejmerzy mają runy pod każdą postać, więc mnie to nie interesuje.

Opublikowano

­Uniwersalne na AD :

Quiny - 3xAD albo 2xAD i AS

Niebieskie - MR per lvl

Zolte - Armor flat

Czerwone - AD

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Za 4k ip nawet polowy runek nie kupisz.

Ale mam dla Ciebie bardzo dobre uniwersalne runy pod AD:

Esencje: 2 AS 1 ARMOR.

Znaki: 9 AD

Pieczecie: 9 HP

Glify: 9 MR.

Ten AS wypelniony AD i Armorem + hapsy dziala swietnie na liniach, daje ogromna przewage zwlaszcza na kazdym ADC.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Za 4k ip nawet polowy runek nie kupisz.

Ale mam dla Ciebie bardzo dobre uniwersalne runy pod AD:

Esencje: 2 AS 1 ARMOR.

Znaki: 9 AD

Pieczecie: 9 HP

Glify: 9 MR.

Ten AS wypelniony AD i Armorem + hapsy dziala swietnie na liniach, daje ogromna przewage zwlaszcza na kazdym ADC.

Ta, źle to napisałem. Zabrzmiało jak bym chciał za 4k zapełnić obie strony, a zdaję sobie sprawę, że na 1 stronę trzeba poświęcić +/- 10k.

MR per lv. czy flat?

Opublikowano

Ta, źle to napisałem. Zabrzmiało jak bym chciał za 4k zapełnić obie strony, a zdaję sobie sprawę, że na 1 stronę trzeba poświęcić +/- 10k.

MR per lv. czy flat?

Lepsze mr per lvl, zależy jak grasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...