Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Okradzione konto

loyyyd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ostatnie mi czasy moje konto na steam zostało skradzione. Odzyskałem je lecz wszystko jest wyczyszczone. To znaczy nie mam znajomych, nick i awatara brak, nie wykrywa jednej zakupionej gry, nie pokazuje zawartości ekwipunku (nie wykrywa itemków z cs'a). Co najlepsze nazwa przy logowaniu jest niemożliwa do zmiany lecz po odzyskaniu konta udało się komuś tego dokonać (po przypomnieniu tej nazwy). I teraz pytanie do was kochani. Co mam robić ? Napisałem do supportu na steam lecz pewnie podetrą się tym i nie odpowiedzą... Wygląda to tak jakby konto było co dopiero założone, ponieważ mówi, że znajomych mogę dodać po zainstalowaniu jakiejś gry. Naprawdę potrzebuję pomocy. Co mam zrobić ? Konto naprawdę jest drogocenne. Na pewno wiem, że to nie wirus na kompie bo cały czas jest skanowany... POTRZEBUJĘ POMOCY OD WAS BŁAGAM ;ccc. Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.

Pozdrawiam.

post-1369682-0-01221000-1428765993_thumb.png

Opublikowano

Co mamy zrobić? Przecież nie odzyskamy Ci wszystkiego straconego na koncie. Jeśli masz kody z gier to napisz do supportu, ale po angielsku (bo polski nie jest zbytnio aktywny) i przedstaw wszystko tak jak nam. Może logujesz się na inne konto z podobnym mailem? Data rejestracji jest nowa czy stara?

Opublikowano

Mam jedno jedyne konto na którym mam dwie gry: CS:GO i Arma 3. Loguję się na to konto i wyświetlają się te gry tylko nie sczytuje je steam z dysku. Nie wiem czy jest tak specjalnie zrobione, że usuwa wszystkie dane z konta w celu zabezpieczenia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...