Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile trwa wbicie 75k XP?

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy od umiejętności. Przy zbijaniu gwiazdek 17 przeciętnych bitew z premką i gotowe.

Opublikowano

Zależy od umiejętności. Przy zbijaniu gwiazdek 17 przeciętnych bitew z premką i gotowe.

Akurat do tej misji nie jest liczone pd z premką.

• Zdobądźcie łącznie 75 000 PD podczas bitew.
  • Znajdźcie się w pierwszej dziesiątce w swojej drużynie pod względem zdobytego doświadczenia. Liczy się tylko doświadczenie bazowe (premie za pierwsze zwycięstwo dnia, konto premium itd. nie będą brane pod uwagę).
Opublikowano

To zależy czym grasz i co masz w garażu. Jak lubisz grać medami i idzie ci nimi to wbijaj nimi jak heavy to graj heavy. Nie da rady określić. Warto dodać żeby nie brać na niskich tierów, bo wtedy będzie dłużej. 

Opublikowano

• Znajdźcie się w pierwszej dziesiątce w swojej drużynie pod względem zdobytego doświadczenia. Liczy się tylko doświadczenie bazowe (premie za pierwsze zwycięstwo dnia, konto premium itd. nie będą brane pod uwagę).

Aaaaha ;_;

Najlepsze wyniki jeśli chodzi o exp trzepie się aktualnie Churchillem III.

Opublikowano

Jak to nie ...

Ja już skończyłem i liczą się gwiazdki.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jak to nie ...

Ja już skończyłem i liczą się gwiazdki.

Nie wiem jak jest w praktyce, bo mało ostatnio gram i nie doszedłem jeszcze do wbijania tego expa, ale cytuje to co napisali na stronie WoT'a

Opublikowano

Liczą się Gwiazdki oraz premka, przez godzinę wbiłem 45k xp. Wczoraj jeszcze marudziłem że znów będzie trzeba siedzieć 24/7 po to, aby zdobyć jakieś gó***, lecz teraz stwierdzam, że nie było łatwiejszej misji na czołg ^^

graphic.png

Opublikowano

1 bitwa śr 1 000 XP

75 bitew = 75 000 XP

Wiadomo trafią się lepsze i gorsze bitwy.

Ja to robię ma czołgach lekkich, bo najłatwiej i najszybciej. ;)

Opublikowano

1 bitwa śr 1 000 XP

75 bitew = 75 000 XP

Wiadomo trafią się lepsze i gorsze bitwy.

Ja to robię ma czołgach lekkich, bo najłatwiej i najszybciej. ;)

Widzisz, ty jako dobry gracz tyle wbijasz. Ja jako słaby gracz mam przeciętnie 300-450 xp na bitwie, czasami 1000+ ;)

@top

Moim zdaniem około 100-120 bitew.

graphic.png

Opublikowano

Widzisz, ty jako dobry gracz tyle wbijasz. Ja jako słaby gracz mam przeciętnie 300-450 xp na bitwie, czasami 1000+ ;)

@top

Moim zdaniem około 100-120 bitew.

To rób na LT, bo więcej XP dostają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...