Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help] Pytanie Odnośnie Clienta (Niemieckiego) Oraz Problem.

Karpielek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pamiętacie może Clienta niemieckiego ? Chyba tak.

Więc mam pytanie, hehe, czy mogę go nieco poprzerabiać itd. i uploadnąć, i napisać, że to jest client do mojego servera ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I drugi błąd, jak loguję się all ok, a jak chcę zrobić nową postać i przyciskam suwak w levo, prawo, to robi mi się tak:

takk.png

Wiecie może jaki plik odpowiada za tworzenie nowej postaci ? Tak żeby nie robił mi się ten bug.

Opublikowano

Drugi problem możesz rozwiązać wypakowując ze swojego clienta z folderu pack plik locale_pl, gdy go wypakujesz w folderze ui będziesz miał okno wyboru postaci. Jak już je zmienisz chyba wiesz co robić dalej...

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Aaa, dzięki, a tak btw. Nie chodzi mi o clienta niemieckiego tego z metin2.de czy cos tam.

Tylko clienta niemieckiego z e*pvp przerobionego

Opublikowano

Ale ten client nie ma locale_pl ani nic w pack,

on ma osobny folder "locale" w katalogu głównym, to chyba jest zrobiony z chińskiego...

Co sądzicie ?

Opublikowano

Ten folder locale w głownym katalogu to własnie wypakoawne locale_de, tam musisz to zmienic.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...