Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy podoba ci sie ta strona serwera?

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba sie strona?

• tak, moze być.
      1
    • nie, zmien coś.
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głównie chodzi mi o wygląd i kolorystyke, na www jeszcze nie wrzucam bo nie gotowe informacje o serwerze i podstrony poza tym nie chce aby to zostało uznane za reklame(dlatego tez zamazałem adresy) bo od tego jest specjalny dział.

#Grafika ciachnieta prosze o /close patrz dół.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

­Moje oczy ;x

To wygląda tak strasznie 1/10...

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

1/10 diamenty okropnie wyglądają. ( te po bokach )

Media to samo.

Logo ...

Zbyt mało rzeczy, słabo rozbudowane okropna grafika.

Opublikowano

wszyscy up

Dziękuje za opinie, to dopiero wczesne ułozenie strony (sama budowa taka jak jest zostanie) Grafiki zostaną zmienione na bardziej stonowane, odcienie szarosci, bcg zostanie dirtowy tak ja jest, oraz białe panele zmienią kolor na ciemny grafit. Grafik ze mnie zadny, potrzebowałem tylko jakis randomowych plików z grafikami aby zobaczyc jak by wszystko to wygladało.Nad prawdziwymi grafikami będe musiał sie namęczyć. Co do czcionki, nie zgodze się (segoe print to jak dla mnie najladniejsza czcionka ktora posiada kazdy komputer niezaleznie z systemem linux czy windows), ale kazdy moze miec własne zdanie. Forum mam w ciemnych kolorach wiec strona tez będzie taka aby zbytnio sie nie odrózniała.

Opublikowano

Co do czcionki, nie zgodze się (segoe print to jak dla mnie najladniejsza czcionka ktora posiada kazdy komputer niezaleznie z systemem linux czy windows), ale kazdy moze miec własne zdanie.

Zobacz sobie czcionki Lato, Lucida Grande, Sans Serif i Neue Helvetica, na pewno zmienisz zdanie ;)

#AntyBlezur

Opublikowano

Gdybym zobaczył stronę jakiegoś serwera i ona by wyglądała wlaśnie tak, to zdecydowanie bym na niego wszedł.
Co dodać lub zmienic?
Zmiec caly wyglad strony!!!

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Z racji iż sam nie umiem zrobić takiej strony daje 5/10, ponieważ układ strony i pomysłowość na układ jest w miarę dobra, aaczkolwiek zalecam przeczytanie o '' flat design '', może nie jest w twoim guście, ale wiele osób lubi taka grafikę i z pewnością nie jednemu się spodoba :) pozdrawiam

Opublikowano

Mam, takie samo zdanie jak wszyscy podani poniżej strona wygląda chaotycznie, a do tego nic nie pasuje. 1/5

Zbyt pstrokato, nie.

­Moje oczy ;x

To wygląda tak strasznie 1/10...

Mi sie nie podoba zmien cały stył 2/10

Strasznie słaba. Nie podoba mi się. Nie mój styl. 

Ocena: -2/-10

0/11

nic nie pasuje 

jakies zaograglenia 

diaxy redstony irony po co to ??? bo na pewno nie dla wygladu 

1/10 diamenty okropnie wyglądają. ( te po bokach )

Media to samo.

Logo ...

Zbyt mało rzeczy, słabo rozbudowane okropna grafika.

Okropne. Jak to pisz: 2/10 czy tam 1/5 :D Ogolnie to nic do siebie nie pasuje. Na twoim miejscu bym to zmienila, bo to na prawde odstrasza.

1/10.

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Opublikowano

@vix0n

Wiem co to, gotowe style wraz z calym okodowaniem sa w sieci, ale na co mi to? Czy ja musze byc jak inni? Jak dla mnie zwykle uzupelnianie stylu to juz nie to samo jak sobie sam zrobie strone chociaz by byla najprostsza to zamieszcze na niej informacje, forum wstawie w ramke , dodam filmy itp. Podoba mi sie twoj post bo pokazujesz co ci sie podoba a co nie.Nie jestes kolejnym ktory napisze 2/10 i nawet sie nie odniesie do tego co powinno zostac zmienione. Robie obecnie inne grafiki w bardziej stonowanych kolorach, gdy skoncze mozliwe ze dodam screeny.

@Pan_PiraneSSi

Nie moglem sie powstrzymac aby nie dac like xD

@TheMolkaPL.

Z wszystkich czcionek co podales tylko jedna byla w systemie wiesz co to oznacza? Ze jesli wstawie to lato czy tam latha to przegladarka tego nie odczyta i zastapi brzydkim arialem/ timesnewroman

##############

Usuwam link z gory aby nie robic dalszego niepotrzebnego spamu w temacie nie chce mi sie czytac poza tym duzo nowych userow liczy na szybkie wbicie postow, otrzymalem odpowiedz.

/close? Tzn moze ktos zamknac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...