Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dolina Zapomnienia

Gość `Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Pierwsza moja mapka, nie jest idealna, ale zawsze coś autorskiego na serwerze się znajdzie :D

Jest jeszcze trochę niedoskonałości, ale wszystko się doszlifuje i będzie elegancko :)

26.jpg

Więcej screenów

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg

Opublikowano

Ogólnie prezentuje się kozacko, pierwszy raz widzę taką pozytywnie zakręconą mapkę :)

Oczywiście dobry projekt fapka poleciała :P

Opublikowano

­

Jak na pierwszy raz jest fajna.

Tylko ten model(brama)

12.jpg

Totalnie tutaj nie pasuje..

Ogólnie jest ok z czasem będzie lepiej.

Dzięki, zmienię ten model na pasujący, nie miałem co tam wstawić bo jeszcze modeli nie wgrywałem wszystkich ;)

Bardzo dziękuję za opinie :)

/// Brama podmieniona, zbiorę trochę więcej modeli i bardziej dopracuję :)

Opublikowano

Ładna mapka chociaż rób może jakieś jednolite bo taka zmiana klimatów nigdy mi się nie podobała ale miejsce na bossa ładne rób dalej a będziesz najlepszy na forum ziomek :D

Opublikowano

­Następną mapę będę robił o rozmiarach 3x3 do expa, będzie raczej w kolorach pustynnych, jakieś "pustkowie" zrobię.

Dziękuję za opinie i uwagi, na pewno się do nich zastosuję bo piszące je osoby się na tym znają :)

Opublikowano

Jak na pierwszą mapę, to jest bardzo dobra.

Nie chcielibyście widzieć mojej pierwszej mapy...

Ogółem wydaje mi się, że szybko sobie skilla wyszlifujesz, bo masz do tego smykałkę.

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

­

Bardzo fajnie do wygląda. Myślę, że idealnie nadawałoby się pod jakiś wielopoziomowy dungeon :)

Na samym początku miała być robiona pod dungeon, ale potem się zastanowiłem i myślę że dung byłby zbyt długi.

Co do zastosowania jeszcze nie ma, bo nie robię to pod żaden serwer, może w przyszłości udostępnię moje prace żeby zastosował do swojego serwa :)

Opublikowano

Trochę taka dyskoteka.

Jak na pierwszą mapę to wyszła ładnie.

Życzę sukcesów i jak najlepszych projektów w wl.

26ef880a24a8b87bgen.png

Opublikowano

­Aktualnie trwają pracę nad mapą 4x4 do expa, miejmy nadzieję że przyjmie się tak dobrze a nawet i lepiej niż ta mapa :)

Jeśli mi czas pozwoli to już jutro ją tu pokażę, dopiero zapoznaję się z programem bo mam go dopiero 2 dni, ale myślę że będzie lepiej :)

Bardzo dziękuję za sugestie i opinie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...