Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iDZed testy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale zauwazyłem buga :C, działa fajnie, tylko jakie ustawienia, poza tym, przy trzymaniu "V" (laneclear) buguje sie autoattack, zainstalowalem biblioteke edytowaną (ta co w temacie na jodusce) i nadal to samo, jakieś screeny z ustawieniami dla niego prosim :C?

Opublikowano

ja jadę na standardowych ustawieniach, z tym że V nie używałem bo też mi się bugowało ;) 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Panowie,co wy za chłamu używacie? UltimareCarry Zed jest i pozostanie najlepszy.

Misczu gdzie te twoje info od boga l# paid :D Co do skryptu to Idz i back są dla mnie tak samo dobre :)

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Misczu gdzie te twoje info od boga l# paid :D Co do skryptu to Idz i back są dla mnie tak samo dobre :)

Jodu ma okres #potwierdzoneinfo

idz ma strasznei dziwne W w combo,i to w każdym.

Opublikowano

Włącz sobie UC, potem iDZed i porównaj co lepiej będzie trafiało skillshotami, tak, tak wszystko zależy od common, ale moim zdaniem UC ssie pod tym względem.

Opublikowano

Ale na ten przykład iDZed nachrzania bezsensowne followy z W podczas harrasu, long harass sie miesza z short harass, dziwny skrypt, narazie najlepiej mi działa właśnie UC, przyzwoite combo etc

Opublikowano

Szczerze granie postaciami które bazują na skillshotach stało się bezsensowane w erze evadee itp ;D Ale ogółem mi tam dobrze działa zmień przycisk laneclear na inny bo buguje się z flee (ten sam key)

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Oficjalnie zostaje przy UC, skrypt na urfie dla mnie lepszy niż ZeD is Back, logika używania ulta też mi bardziej leży "po mojemu", temat myślę closed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...