Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung galaxy trend plus- ścinają niektóre gierki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, od niedawna jest posiadacza w/w telefonu. I dzisiaj z przykrością zauważyłem, że niektóre gry i programy które chodzą płynnie na tych samych telefonach co mój, mi ścinają jak diabli. Jest jakiś sposób ( nie inwazyjny)( tel na gwaranci więc nie rootowałem) na przyśpieszenie go? Ewentualnie lifting touchwiza? :P

Opublikowano

Odinstalowanie całych śmieci z telefonu, np. Facebooki bardzo dużo RAMu zjadają.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Pasjonat
Opublikowano

Hejka, od niedawna jest posiadacza w/w telefonu. I dzisiaj z przykrością zauważyłem, że niektóre gry i programy które chodzą płynnie na tych samych telefonach co mój, mi ścinają jak diabli. Jest jakiś sposób ( nie inwazyjny)( tel na gwaranci więc nie rootowałem) na przyśpieszenie go? Ewentualnie lifting touchwiza? :P

Samo rootowanie nie oznacza utraty gwarancji. Zawsze można go odrootować, a przy tym wgrać nowy stockowy soft. Bez wspomnianego wcześniej prawa administratora dużo ciężej będzie Ci coś zrobić, ale najprostsze to usunąć niepotrzebne aplikacje, wywalić widgety, factory reset.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Pasjonat
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmagnetowolf22 używasz seedera + greenify i wywalasz śmieciowe apki, lub wgrywasz cały odchudzony system, który ma w sobie tweaki i różne dodatki. :)

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...