Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból w nadgarstku

MoVinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnio położyłem się spać i wieczorem nic nie było. Rankiem dnia następnego strasznie bolał mnie lewy nadgarstek. Minął już tydzień i nadal boli, ale tylko przy "wysiłku". Strasznie mi to przeszkadza np. podczas robienia pompek bądź niektórych ćwiczeń na siłowni. Poczekać jeszcze po prostu, czy lepiej kupić jakąś maść, czy coś? :s

Opublikowano

Czyli chodzisz na siłownie, być może przeciążyłeś nadgarstek albo jakoś niefortunnie wykręciłeś na tej siłowni. Ból od razu nie jest odczuwany, być może jest to też z powodu "przetrenowania" ?

Poczekaj jeszcze 4/5 dni jak nic nie przejdzie udaj się do lekarza, na pewno on Ci bardziej pomoże niż my tutaj na MPC, może spróbuj go rozmasowywać.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

@Mlodziaczeg

Po takim stażu wątpię, abym coś źle zrobił, ale wszystko możliwe. c:

Wiadomo, że lekarz lepiej powie niż tutaj na mpc, chociaż i tak pewnie wyda po prostu karteczkę na leki za 100zł, które c***a dadzą, ale cóż.. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...