Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zablokować zmiane slotów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam licencje 256slotów i mam dylemat na serwerze ustawilem sobie 128slotow i chce 50dać koledze ale chciał bym aby nie mógł zmieniać slotów bo ta resza jak zabraknie miejsca dodam na mój serwer i mam pytanie jak zablokować zmianę slotów tak aby nie dało się zmienić nie chodzi mi o premiisie !

MQaM4O1.png

Opublikowano

b_virtualserver_modify_maxclients

do tego musisz mu zabrać możliwość nadawania tej permisji GRANTem na 100 i zmniejszyc jgo modyfi permision power poniżej100. To taki wielki skrót, jesli chcesz dokłąłądne info pytaj

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

d

Nie da sie i nie chodziolo mi o permiisie chcialem tak jak hostingi blokuja zmiane ;/ Wiesz moze jak to zrobic bo permiisie kupel moze zmienic

moja odpowiedz zawierała jak zablokować aby tego nie mógł robić....

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...